Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ!“O Μικ Τζάγκερ και οι 4.000 κατακτήσεις του, ανεξαρτήτως φύλου”




«Some Girls», τραγουδούσε ο Μικ Τζάγκερ σε ένα άλμπουμ των Rolling Stones το 1978. Κορίτσια είχε πολλά ο σταρ του ροκ στα πενήντα χρόνια καριέρας του: Ανώνυμες φαν, θεές του τζετ σετ, μοντέλα, διάσημες καλλιτέχνες και σύζυγοι διασήμων υπέκυψαν στη γοητεία του ινδάλματος. Αλλά και διάσημοι άντρες (Νουρέγιεφ, Κλάπτον, Γουόρχολ) πέρασαν από το κρεβάτι του.

Σε μια βιογραφία που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τίτλο «Mick, Sex and Rock and Roll, γραμμένη από τον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Αντερσεν, γνωστό για τις έρευνές του για σταρ όπως η Λαίδη Di, η Μαντόνα, ο Μίκαελ Τζάκσον και οι Κλίντον, ανακαλύπτουμε ένα εντυπωσιακό πορτρέτο του σταρ από την πλευρά της κρεβατοκάμαράς του με διάδημες γυναίκες αλλά και άντρες.

Στα 68 χρόνια του, ο Μικ Τζάγγερ παρουσιάζεται σαν ένας Δον Ζουάν που συλλέγει αχόρταγα περιπέτειες. Ο ίδιος φέρεται να εκτιμά τις κατακτήσεις του σε 4.000.

Μικρός, ο Μικ είχε τις πρώτες ερωτικές του εμπειρίες με τους συμμαθητές του στο σχολείο, σύμφωνα με τον αμερικανό βιογράφο του. «Μια συνηθισμένη πρακτική στα αγγλικά σχολεία» δηλώνει ο ίδιος μέσα στο βιβλίο. Καλούσε κορίτσια στο πατρικό σπίτι για να δοκιμάσουν τα καλλυντικά που πουλούσε η μητέρα του. «Τρελαινόταν να του βάζω κραγιόν και μάσκαρα. Μου φαινόταν παράξενο αλλά διασκεδάζαμε σαν τρελοί» διηγείται ένα από τα κορίτσια.

Τα καλοκαίρια, στο Ντάρτφορντ, περιοχή του Κεντ όπου έμεναν οι γονείς του ο έφηβος Μικ κέρδιζε το χαρτζηλίκι του δουλεύοντας βοηθός στο νοσοκομείο της περιοχής. «Εκεί μια ιταλίδα νοσοκόμα που μόλις είχε έρθει στην Αγγλία στρίμωξε τον Μικ σε μια γωνιά και ανάμεσα σε σεντόνια, πετσέτες και λεκάνες τον έκανε να χάσει την παρθενιά του», αναφέρει ο βιογράφος του.

Ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ εξομολογείται στο βιβλίο ότι εμπνεύστηκε από την Μαίριλυν Μονρόε, από τον τρόπο που κινούσε τη λεκάνη της και σούφρωνε τα χείλη. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν είμαι στη σκηνή είμαι η Μαίριλυν» εξηγεί ο ίδιος.

Το βιβλίο αποδίδει στον Μικ Τζάγκερ πολλές αντρικές κατακτήσεις, ειδικά στη δεκαετία του '70, με γνωστότερη αυτή του Μπράιαν Τζόουνς , μέλους του γκρουπ Rolling Stones, που πέθανε από πνιγμό το 1968. «Μου άρεσε περισσότερο να τον βλέπω στο κρεβάτι με άντρα παρά με γυναίκα» δηλώσει στο βιβλίο η πρώην φιλενάδα και μούσα του Τζάγκερ, Μάριαν Φείθφουλ.

Φίλοι του τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι ο σταρ είχε σύντομες σχέσεις με τους Ερικ Κλάπτον, τον ποιητή Αλλεν Γκίνσμπεργκ, τον χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ και τον Αντυ Γουόρχολ...

Η Κάρλα Μπρούνι ήταν διάσημο μανεκέν 23 ετών όταν ο Μικ Τζάγκερ την έκλεψε από τον Ερικ Κλάπτον. Η ερωτική τους σχέση έμεινε κρυφή και περιπετειώδης (συναντιόντουσαν σε ξενοδοχεία στα πέντε σημεία του πλανήτη) για οκτώ χρόνια. Η μόνη που γνώριζε τη σχέση ήταν η αμερικάνα Τζέρι Χολ, σύζυγος την ίδια εποχή του διάσημου τραγουδιστή. Μια μέρα και ενώ διασταυρώθηκαν σε ένα παρισινό παλάτι σε επίδειξη μόδας η Τζέρυ Χόλ έκανε επίθεση στην Κάρλα:

«Γιατί δεν αφήνεις τον άντρα μου ήσυχο;» και η Κάρλα απάντησε

«Πες καλύτερα στον άντρα σου να αφήσει εμένα ήσυχη».

Μετά τη δολοφονία του Kένεντι και τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της Αριστοτέλη Ωνάση, η Τζάκι άρχισε να βγαίνει με νεότερους άντρες. Ο Μικ Τζάγγερ, παντρεμένος εκείνη την εποχή με την Μπιάνκα, είχε μια εφήμερη σχέση με την πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής. Η Τζέρι Χολ, μητέρα των 4 από τα 7 παιδιά του, σύμφωνα με τη βιογραφία, ζήτησε από τον Τζάγκερ να κάνει θεραπεία σεξουαλικής αποτοξίνωσης πριν ζητήσει οριστικά διαζύγιο το 1999.

Το 1996 ο Τζάγκερ έκανε μια περιπετειώδη σχέση με την 27 χρόνια νεώτερή του ηθοποιό Ούμα Θέρμαν. Ενα βράδυ που έτρωγαν σε ένα μοδάτο εστιατόριο του Λος Αντζελες ένας παπαράτσι τους φωτογραφίζει να φιλιούνται. Οι σωματοφύλακες του Τζάγκερ τον ξαπλώνουνσ το πάτωμα και του αρπάζουν τις φωτογραφικές μηχανές. Ο φωτογράφος πληρώθηκε τελικά 350.000 δολάρια για να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Η Αντελίνα Τζολί δέχτηκε το 1997 να συμμετέχει στο γύρισμα ενός κλιπ των Στόουνς και μπαίνει κατευθείαν στο μάτι του σταρ. Μετά από μήνες κυνήγι τελικά η Αντζελίνα ενδίδει στο φλερτ, σύμφωνα με τη βιογραφία.

Ακόμη και η πριγκήπισσα Μάργκαρετ, η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ διατηρούσε κρυφή σχέση με τον διάσημο τραγουδιστή, πράγμα που δημιουργούσε φρίκη στη βασίλισσα της Αγγλίας.

Το βιβλίο παρουσιάζει ακόμη τις άγνωστες κατακτήσεις του Τζάγκερ, όπως για παράδειγμα με την Είμι Γουάινχάουζ που τον θαύμαζε. Επίσης, αναφέρει τη σχέση του με την Πίπα Μίντλετον, την αδελφή της συζύγου του πρίγκηπα Γουίλλιαμ.

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου