Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΟΎΚΙΝΟ!!!

Αλβανός βουλευτής: «Η πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Στο στόχαστρο Αλβανού βουλευτή βρέθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τον Έριον Μπράτσε να χαρακτηρίζει τον πρωταθλητή Ελλάδας ως την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης.
Πρόκειται για βουλευτή του κυβερνώντος  στη γείτονα χώρα Σοσιαλιστικού Κόμματος και στενό φίλο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, με τον Μπράτσε να προσθέτει στο πολύκροτο του σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:«Η Γιουβέντους κάνει τη δουλειά της και κερδίζει την πιο βρωμερή ομάδα της Ευρώπης! Στην ουσία κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, πάλι χαρά».
Η γραπτή του δήλωση έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις  ουκ ολίγων ΜΜΕ της ομογένειας με τον ιστότοπο «himara.gr» να  έχει τίτλο στο σχετικό
δημοσίευμα «εμετική δήλωση μίσους Αλβανού βουλευτή για τον Ολυμπιακό» και να επισημαίνει  «ύστερα απορούμε ποιοι ενισχύουν το ανθελληνικό κλίμα που επικρατεί στην Αλβανία».
 Να τι ανάρτησε στο Facebook

Erjon Brace
 Erjon Brace Juventus ben detyren dhe mund ekipin me te ndyre te Evropes!!

Ne fakt e dominoi gjate gjithe ndeshjes.

Ne ane tjeter, perseri Alegri;

Nuk i ben dot individualitetet ti sherbejne ekipit, asfare. 7-8 raste flagrante per gol qe nuk u ben gola per shkak se kerkon te shenoje ai te cilit i shkon mendja, jo ai qe e ka me te thjeshte te shenoj.

Penalltia e humbur shembulli tipik.

Alegri as qe ka autoritetin ti imponohet kujt per te hequr dore nga individualizmi per ekipin.

Juve do e vuaj pa fund kete trajner!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου