Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕ!!!

Φοιτητής ήπιε 20 σφηνάκια σε ένα λεπτό και πέθανε

Άλλα έξι άτομα λιποθύμησαν προσπαθώντας να κάνουν το ίδιο

Ένα φοιτητής πέθανε και άλλα έξι άτομα λιποθύμησαν, με τους τρεις απο αυτούς να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αυτό το δυσάρεστο γεγονός έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό γρήγορης κατανάλωσης αλκoόλ στο πανεπιστήμιο Mesquita στη Βραζιλία.
Ο 23χρονος Humberto Moura Fonseca ήταν ένας απο αυτούς που συμμετείχαν σε έναν πολύ παράδοξο διαγωνισμό που απαιτούσε απο τους "παίκτες" να πιουν 25 σφηνάκια βότκας σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Ο άτυχος φοιτητής μόλις κατανάλωσε και το 20ο σφινάκι κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Bauru
όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Κατά την ίδια προσπάθεια άλλα έξι άτομα που λιποθύμησαν, μάλιστα οι τρείς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


"Ολοι περνούσαμε καλά στο πάρτι μέχρι που κάποιος είχε την τρελή ιδέα του διαγωνισμού. Ηξερα ότι είχα πιει πάρα πολύ και όταν κατάλαβα ότι δεν άντεχα να πιω άλλο σταμάτησα. Ο Humberto και οι άλλοι όμως συνέχισαν να πίνουν μέχρι τελικής πτώσης", λέει ο 23χρονος Rodrigo Pancetti και συνεχίζει:


"Ο φίλος μου σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει: ''Καλύτερα να πεθάνεις από βότκα παρά από βαρεμάρα''. Δεν πίστευα πως αυτό θα συνέβαινε στα αλήθεια"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου