Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ(;),ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΜΕΛΙ,ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!

Νέα ερώτηση από τη Ν.Δ. για μετακλητούς


vouli.jpg
Βουλή EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Προσηλωμένη στον στόχο της να καταρρίψει το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς εμφανίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση, κλιμακώνοντας στη Βουλή το ζήτημα του διορισμού και της υπηρεσιακής κατάστασης των μετακλητών υπαλλήλων.
Μόλις ένα 24ωρο μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 33 μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας με αντίστοιχο περιεχόμενο και έμφαση στο θέμα του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδ. Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής γραμματέας Λευτ. Αυγενάκης κατέθεσαν
χθες δεύτερο κείμενο με αυξημένο αριθμό υπογραφών (39 βουλευτές).
Επικαλούμενοι πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών (2/2015/ΔΕΠ/05-01-2016) σε εφαρμογή του ν. 4354/ 2015 υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση προωθεί ευνοϊκές μισθολογικές ρυθμίσεις για τους μετακλητούς και τους ειδικούς συμβούλους των υπουργών, ενώ την ίδια στιγμή επιχειρεί να αποδυναμώσει τις Ανεξάρτητες Αρχές με δυσμενείς διατάξεις που μειώνουν τις αποδοχές του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους.
«Το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς επιβάλλει την κατάλυση των αρχών της αριστείας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και την ευνοϊκή μεταχείριση ημετέρων εις βάρος των λοιπών εργαζομένων της κοινωνίας; Η «κληρονομική αριστεροσύνη» δίνει δικαίωμα στην κατάλυση και νομή του κράτους; Δεν είναι αυτό η απόλυτη απόδειξη του κυνισμού της αριστεράς;», ερωτούν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Ν.Δ. ζητώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου