Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ...ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙΡΟΥ;ΑΛΗΤΕΣ!!!!



Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή. Αναλυτική πρόγνωση


Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή. Αναλυτική πρόγνωση
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής προβλέπει η ΕΜΥ. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.(!!!)
ΤΙ ΈΓΡΑΦΕ  ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, ενώ στα νότια θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα.



Μακεδονία, Θράκη - Καιρός:
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες νωρίς το πρωί στα ανατολικά. Γρήγορη επιδείνωση από τα δυτικά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος - Καιρός:
Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός:
Στα βόρεια τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Γενικά αίθριος ο καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός:
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός:
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και πιθανότητα καταιγίδας νωρίς το πρωί. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός:
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός:
Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου