Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Μας έχουν πάρει χαμπάρι!!!Εμείς κάνουμε την Στρουθοκάμηλο!!!(Διαβάστε μέχρι τέλους το άρθρο και τι λέει γιά την πολιτική κατάσταση και τον Τσίπρα!!!)



Παρπέξ: "Πρόεδροι - μαφία, κάλυκες, μια χώρα - μπουρδέλο"

Ο 26χρονος μέσος, Ζονατάν Παρπέξ, μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ του για την εμπειρία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, αφηγούμενος ανέκδοτα περιστατικά από τη θητεία του.
AdTech Ad
Ήρθε μεσούσης της περυσινής σεζόν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ζονατάν Παρπέξ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό (28 συμ./ 3 γκολ) της Football League με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" και μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα, French Touch, για το ματς Κυπελλου με τον Ολυμπιακό,
αλλά και για  ιστορίες που του διηγήθηκαν συμπαίκτες του με πρόεδρο ομάδας - την οποία δεν κατονόμασε - να μπαίνει στα αποδυτήρια με κάλυκα για να κάμψει την άρνηση των απλήρωτων ποδοσφαιριστών να προπονηθούν!
Είπε αναλυτικά ο Γάλλος μέσος...
Για την Αθήνα και τις ομάδες αυτής, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: "Ο Παναθηναϊκός είναι δημοφιλής. Οι οπαδοί του είναι θερμοί και παθιασμένοι. Η ΑΕΚ πτώχευσε κι έπεσε στην τρίτη κατηγορία. Και πέρυσι που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στη Γαλλία είναι παράξενο μια ομάδα που ανεβαίνει από τη δεύτερη κατηγορία να βγαίνει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Είναι όμορφο, αλλά και ιδιαίτερο".

"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ"


Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: "Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Χάναμε 1-0 και ισοφαρίσαμε. Μπορείς να κερδίσεις το ματς, αλλά κάνεις τα πάντα για να χάσεις. Είναι ακατανόητο. Ο προπονητής γελούσε με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Γνώρισα δέκα προπονητές στη Νιμ, και δεν είδα τέτοιο".
Για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού: "Η Αθήνα είναι η διοικητικά πρωτεύουσα, αλλά ο Πειραιάς η βιομηχανική πρωτεύουσα. Είναι τεράστιο λιμάνι, η αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη. Είναι σαν το Μπόκα - Ρίβερ. Ακόμη κι αν η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών δεν είναι εξασφαλισμένη, όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε αυτά τα ματς. Υπάρχει ένταση, πίεση. Σου δίνεται η εντύπωση ότι δεν υπάρχουν όρια. Έρχονται με καπνογόνα, με βόμβες. Καθώς το Κράτος δεν έχει τα μέσα... εάν έχεις 150 αστυνομικούς για 20.000 ανθρώπους σε ένταση, τι θα κάνεις; Και οι πρόεδροι είναι εντελώς μαφία, οπότε όλα περνούν από πίσω".
Για το πρόγραμμα: "Μια εβδομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν ξέραμε το πρόγραμμα. Εάν δεν υπήρχε το Euro, θα τελειώναμε με 15 ημέρες καθυστέρησης".

"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΚΑ"


Για τα περιστατικά με προέδρους: "Στην Ελλάδα, όταν έχεις τα χρήματα, έχεις και την εξουσία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου, μου έχουν διηγηθεί περιπέτειες από άλλες ομάδες. Σε μια ομάδα οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν πληρωθεί και αποφάσισαν να μην προπονηθούν. Ο πρόεδρος επέστρεψε στα αποδυτήρια με έναν κάλυκα. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στην πρώτη κατηγορία. Αλλά, στην Ελλάδα αναμιγνύουν τα πάντα".

Για τον Εργοτέλη και τις ομάδες που αποχωρούν από το πρωτάθλημα: "Στην Ελλάδα βλέπουν το πρόβλημα διαφορετικά από τη Γαλλία. Πάρτε μια ομάδα σαν την Τουλούζ, η οποία είναι καταδικασμένη να πέσει. Στην Ελλάδα, η ομάδα κήρυξε πτώχευση πριν το τέλος της σεζόν, για να εξοικονομήσει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών. Ξέρει ότι θα πέσει ήρεμα στην τρίτη κατηγορία και θα ανέβει γρήγορα. Καθώς οι ομάδες ανήκουν σε πλούσιους ιδιοκτήτες κάνουν ότι θέλουν με τα χρήματά τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα".
Για τη δική του θητεία στον Απόλλωνα: "Είχα την τύχη να πέσω σε ένα κλαμπ κι έναν πρόεδρο σοβαρό. Πάντα πληρωνόμουν στην ώρα μου. Ένας άνθρωπος που ήταν επιφορτισμένος με τα οικονομικά μου, μου είχε ότι από τους 10 ανθρώπους που είχε στείλει στην Ελλάδα,  μόνο εγώ δεν είχα οικονομικό πρόβλημα. Στην Ελλάδα όλα είναι προς συζήτηση, ακόμη κι αν έχουν γραφτεί στο συμβόλαιο. Ανάμεσα σε αυτά που υπόσχονται οι πρόεδροι κι αυτό που κάνουν υπάρχει μεγάλη διαφορά"

"ΜΗΔΕΝΙΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ"


Για την Ελλάδα: "Υπάρχουν πράγματα που δεν θα δεις σε ένα γαλλικό χωριό, ακόμη κι αν είσαι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Είναι σε καθυστέρηση, παντού. Σε επίπεδο υπαλλήλων, αστυνομίας. Είναι στην Ευρώπη, αλλά δεν θα το έλεγα. Είναι το "μπουρδέλο". Η Αθήνα έχει 5.000.000 κατοίκους, όπου και να είσαι δεν νιώθεις ασφάλεια. Οι Έλληνες ανησυχούν για το πού θα εγκατασταθούν οι μετανάστες, αλλά όσο ήμουν εγώ υπήρχαν πορείες εναντίον της κυβέρνησης  πολύ πιο θορυβώδεις από το πρόβλημα των μεταναστών".
Για τον Τσίπρα: "Όταν ζητάς από τον ελληνικό λαό να σου πει γιατί τον ξαναψήφισε, σου λέει ότι είναι το λιγότερο μηδενικό από τα μηδενικά. Ότι δεν έχουν άλλες επιλογές. Ότι είναι κλέφτες. Όταν βλέπεις τον λογαριασμό ρεύματος 300% αυξημένο, είναι γιατί η χώρα πρέπει να επιστρέψει χρήματα στην Ευρώπη. Ο μέσος μισθός μειώθηκε 40%. Καταστήματα που ανοίγαν όλες τις ημέρες, ανοίγουν μόνο το Σαββατοκύριακο (σ.σ. μπουζούκια). Η ζωή είναι πιο ακριβή. Ο ΦΠΑ αυξήθηκε 10%. Δυστυχώς, κάνουν ό,τι τους πει η Ευρώπη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σκότωσαν την Ελλάδα. Πήραν πολλά χρήματα, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με τις εγκαταστάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου