Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ;;;


ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟς ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ!!!
από τα παλαιοτέρα προς τα πιο προσφατα!!!

Discussion on SDNA 163 comments
Ηλίας
μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Γιατι αυτο που εγινε ευνοει (μεχρι και αν γινει γηπεδο στο γουδι) το Δημο Αθηναιων και τον τσιπρα. αφου εφοσον υπάρχει εν ισχυ η αδεια της Διπλης αναπλασης Βοτανικου- Λεωφορου δεν μπορει να γινουν αλλα εργα στο Βοτανικο και αν ο δημος αθηναιων προβει σε ακυρωση της διπλης αναπλασης θα κληθει να πληρωσει ρητρες.
οποτε ταζει το Γουδι, συμφωνουν ΠΑΕ, ΑΟ ξεμπλοκαρεται ο Βοτανικος για τα
εργα που θελουν να κανουν τσιπρας-καμινης και μετα περιμενουμε εμεις να κανουμε γηπεδο στο γουδι.
παλι στο σημειο μηδεν ειμαστε. μην προτρεχουμε μεχρι να δουμε κατι χειροπιαστο. η αρχικη συμφωνια ειναι προς οφελος καμινη-τσιπρα και ενδεχεται να μην προσφερει τιποτα στον Παναθηναικο.
συν ξαναδημιουργειται διχασμος εφοσον ΠΑΕ,ΚΑΕ, ΑΟ ειχαν μια κοινη μυστικη γραμμη προς Παναθηναικη πολιτεια στο οακα που, επειδη υπάρχουν ετοιμες εγκαταστασεις, ηταν μια ρεαλιστικη προοπτικη (με δημιουργια ποδοσφαιρικου γηπεδου στους περιξ χωρους και οχι το ιδιο το ποδοσφαιρικο ΟΑΚΑ).
ας δουμε πρωτα κατι χειροπιαστο και μην βιαζομαστε. την εχουμε παθει πολλες φορες

  Ηλίας
το ξαναλεω για να μην πιανομαστε κοροιδα. τους μονους που βολευει μια συμφωνια για γηπεδο στο γουδι ειναι τους τσιπρα-καμινη. γιατι θελουν να κανουν εργα στο βοτανικο και αυτη τη στιγμη δεν μπορουν αφου η διπλη αναπλαση ειναι σε ισχυ. αν την ακυρωσουν με ευθυνη του δημου τοτε ο δημος θα κληθει να πληρωσει μεγαλες ρητρες. ετσι προτεινουν μια νεα συμφωνια για γουδι που αν υπογραφει καταργει τη διπλη αναπλαση βοτανικου-λεωφορου.
ετσι προχωρουν τα εργα των τσιπρα-καμινη εκει και ο Παναθηναικος ξαναμενει ξεκρεμαστος περιμενοντας γηπεδο στο γουδι και ξεκινωντας τις διαδικασιες απο την αρχη. με εκδοσεις αδειων, προσφυγες κλπ.
συν οτι δημιουργειται διχονοια παλι στον συλλογο.
απο τη στιγμη που ΠΑΕ,ΚΑΕ, ΑΟ ειχαν συμφωνησει για Παναθηναικη πολιτεια στο οακα και πηγαιναν με κοινη προταση ηταν σχεδον δεδομενο οτι θα γινοταν. τωρα και διχονοια θα επικρατησει και γηπεδο δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει.
γι' αυτο ας ειμαστε συγκρατημενοι. αλλη μια σκευωρια του τσιπρα μυριζει η ολη φαση. μεχρι να δουμε κατι χειροπιαστο ας κραταμε μικρο καλαθι.
μεχρι τοτε ο Γιαννακοπουλος εχει δικιο σε αυτα που λεει. γιατι η προταση Παναθηναικης πολιτειας στο οακα, εφοσον υπάρχουν ετοιμες ολες οι εγκαταστασεις ειναι η πιο ρεαλιστικη και χωρις προβληματα να γινει.
σαφως και δεν προτιμαμε οακα. αλλα δεν εχει σημασια παντα τι θελουμε σαν κοσμος. αλλα ποιο ειναι το καλυτερο να γινει για την προοδο του συλλογου. και ειναι επικτακτικη αναγκη για γηπεδο.
και αν εχω να διαλεξω οακα σε 1 χρονο με ετοιμες εγκαταστασεις ή μια ιστορια που μπορει να ξαναγινει φιασκο και να μην δουμε γηπεδο ουτε σε 30 χρονια τοτε θα παω στον ρεαλισμο.
παντως εγω συνιστωνα μην φανατισζομαστε με κατι που μας ταζει ο τσιπρας. τοσα ψεμματα ειπε. τι τον νοιαζει να πει ενα ακομη. το γηπεδο στο γουδι εχει ξεκινησει σαν ιστορια 30 χρονια πριν. και ολο εμποδια βρισκονταν και ακομη ειναι στη θεωρια.
  Ηλίας
μονο σου το λες αλλα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις. απο τη στιγμη που υπαρχει οικοδομικη αδεια εν ισχυ στον βοτανικο ο δημος και ο τσιπρας που θελουν να κανουν αλλα εργα στον βοτανικο δεν μπορουν. ο χωρος ειναι δεσμευμενος.
οποτε θελουν να τον αποδεσμευσουν.αν προχωρησουν χωρις συνεναιση του Παναθηναικου ο δημος χρεωνεται ρητρες.
γι' αυτο και προτεινουν προτζεκτ γουδι. συναινει ο Παναθηναικος στην οριστικη ακυρωση του προτζεκτ βοτανικου με την προοπτικη του γηπεδου στο γουδι και αποδεσμευεται ο βοτανικος για να προχωρησουν τα σχεδια καμινη-τσιπρα.
το αν γινεται γηπεδο στο γουδι ουδολλως τους ενδιαφερει εφοσον πεσουν οι υπογραφες και αποδεσμευτει ο βοτανικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου