Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Αγριο κράξιμο στο twitter στον ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Σ. Κυμπουρόπουλο

Είναι ορισμένες φορές που οι τοποθετήσεις που κάνουν χρήστες του twitter, σε απαλλάσσουν από την διαδικασία να σχολιάσεις ένα θέμα, το οποίο μπορεί να σε παρασύρει και να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις όχι και τόσο κόσμιες.

Μπορεί να έλεγε ο Μαβίλης Λορέντζος ότι «Χυδαία γλώσσα δεν υπάρχει, υπάρχουσι χυδαίοι άνθρωποι» και αυτό να ισχύει, σε κάθε περίπτωση πάντως ο πηγαίος, λαϊκός και συνήθως αυθόρμητος λόγος που διατυπώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει σχέση με ένα γραπτό κείμενο που πραγματεύεται -και ο συντάκτης του παίρνει την ευθύνη γι' αυτό- ένα οποιοδήποτε θέμα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε μια ανάρτηση που έκανε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αναφερόμενος στην δικαστική απόφαση για τους δολοφόνους του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Εμείς, ας πούμε την ανάρτηση του Κυμπουρόπουλου, θα την χαρακτηρίζαμε "άστοχη", "προβληματική" και σε κάθε περίπτωση η τοποθέτησή μας θα ήταν πάντα σε πολιτικά πλαίσια αποφεύγοντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς γα το πρόσωπο του ευρωβουλευτή. Οι χρήστες όμως του twitter δεν έχουν τέτοια κολλήματα.

Πάρτε μια γεύση:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου