Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ακόμη κλειστό το Παιδοκαρδιοχειρουργικό του Αγία Σοφία - Πικρό τρολάρισμα των γονιών σε Κικίλια

       Με την πιο πρόσφατη ανάρτησή τους «τρολάρουν» πικρά τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό εκ μέρους του υπουργείου Υγείας που συνεχίζει να κρατάει κλειστό το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο στην ΕλλάδαΣυγκεκριμένα, σημειώνουν:
   
-Άνοιξε το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Αγία Σοφία
-Και που είναι τα χειρουργεία;
-Χειρουργούνται θεωρητικώς
       Ακόμη περιμένουν οι γονείς των παιδιών με καρδιοπάθεια να ανοίξει το Παιδοκαρδιοχειρουργικό του Αγία Σοφία, το οποίο θα επαναλειτουργούσε... «άμεσα» σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα της κοινωνικής πίεσης.

   Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία», συνεχίζει να διατηρεί ευλόγως ψηλά, με συνεχείς αναρτήσεις.
Στις τελευταίες τους αναρτήσεις έχουν στηλιτεύσει το γεγονός ότι «η αναγγελία (γιατί ακόμα δεν άνοιξε) επαναλειτουργίας έγινε αποκλειστικά λόγω της πίεσης των γονέων και της κοινής γνώμης…” αλλά και ότι    “Διαβάσαμε: Επανέρχεται με γρήγορους ρυθμούς το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο στο νοσοκομείο Παίδων Η Αγία Σοφία…". Φαίνεται,είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί,που ακόμα&οι άμεσα ενδιαφερόμενοι γονείς καρδιοπαθών παιδιών,γιατροί&νοσηλευτικό προσωπικό δεν προλαβαίνουν να το αντιληφθούν!»
   Με την πιο πρόσφατη ανάρτησή τους «τρολάρουν» πικρά τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό εκ μέρους του υπουργείου Υγείας που συνεχίζει να κρατάει κλειστό το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα, σημειώνουν:
«Άνοιξε το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Αγία Σοφία
-Και που είναι τα χειρουργεία;
-Χειρουργούνται θεωρητικώς»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου