Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Σκίσαμε ακόμα μια φορά τον Παΐσιο

Γράφει ο mitsos175 

Όσοι δεν μας διαβάζουν την πατάνε. Αλλά δεν πειράζει, εμείς εδώ θα είμαστε, να γράφουμε πάντα την αλήθεια παρά τις απειλές και τη λύσσα κάποιων.

1) Είπαμε πως έχουν αποφασίσει για συνεκμετάλλευση της αμφισβητούμενης περιοχής, κι όλα αυτά που λέγονται είναι σανός και εθνικιστικό κουτόχορτο.

Είπαμε πως δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος και επιβεβαιωθήκαμε. Σκίσαμε ακόμα μια φορά τον Παΐσιο, τους υπολοίπους προφήτες και αναλυτές του δεξιού πόλου, του πόλου με κάπα κεφαλαίο και ωμέγα.

Όλα αυτά γιατί δεν τολμάνε να πουν την αλήθεια. Πως θα τα πάρουν όλα οι Αμερικανικές εταιρείες πετώντας στους κεφαλαιούχους της Ελλάδας και την Τουρκίας κοκαλάκι. Σε μας τίποτα.

2) Κορονοϊός: Είναι ενθουσιασμένος στην τοποθεσία Ελλάδα. Ήρθε για διακοπές, αλλά έπιασε αμέσως δουλειά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες έμειναν άνεργοι.

Θα σεμιναρίζονται από Σεπτέμβρη, για να πάρουν επιτέλους λάφυρα από το δημόσιο χρήμα και τα “Σκοιλ Εληκικού του Μέτζη του Νεούκτη”, που έμειναν χωρίς πλιάτσικο λόγω της κατακραυγής.

Με τόσα εκατομμύρια στα κανάλια, πως να μη σωθούν; Αυτοί, όχι εμείς.

Εμείς θα κολλήσουμε με ατομική μας ευθύνη, καθώς δεν προσέξαμε στην κάλπη. Πιο συγκεκριμένα δεν πλύναμε χεράκια, όταν πιάσαμε τον πισινό μας και μετά ψηφίσαμε.

Ένα πιθανό κρούσμα βρέθηκε στη Βόρεια Κορέα, κι έγινε χαμός. Εδώ με πάνω από 50 νέα κρούσματα την ημέρα, γλεντάμε και χαιρόμαστε. Ανοησία της αγέλης σε συνδυασμό με λάδωμα των ΜΜΕ.

4.227 επίσημα κρούσματα, μέχρι τέλος καλοκαιριού θα έχουμε ξεπεράσει τις 5.000, 202 θάνατοι και 2.651 ενεργοί ασθενείς! Καλέ κύριε “Μωυσή”, είπαμε να περάσουμε την Ερυθρά θάλασσα, όχι να μας έρθει στο κεφάλι. Κάπου τα μπερδέψατε.

Χωρίς τεστ δεν έχουμε κρούσματα. Κι αν δεν πήγαιναν μόνοι τους κάποιοι στα Νοσοκομεία για εξετάσεις, δεν είχαμε ούτε αυτά. Γιατί ρε δεν εμπιστεύεστε τα λαμόγια της ΝΔ; Απορώ πως κάποιοι χαλάνε τον πεθαμένο Τουρισμό...

Υποχρεωτικά θα αγοράζουμε μάσκα. Γιατί δεν τη δίνουν δωρεάν; Γιατί τα λεφτά τα έχουν για τους κουμπάρους και τα βαφτιστήρια, όχι για μας.
Ξέρετε γιατί πληρώνετε πρόστιμο; Για τον αυνανισμό χωρίς προφυλάξεις, που κάνατε στην κάλπη.

Τα λάθη πληρώνονται.

3) Οικονομία. Πάει κατά διαόλου. Το χρέος όμως έφτασε στο Θεό. Μέχρι τέλος της χρονιάς μπορεί να χτυπήσει 300κοσάρι. Ύφεση; Κάπου στο δέκα, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το πόσα θα κλέψουν ακόμα. Δέκα φάσκελα για να μάθουμε, να μην δίνουμε εξουσία σε απατεώνες.
Ανεργία; Μεγάλωσε σαν την μπέμπα από το τραγούδι. Σε μέρες έγινε διπλή.

Κοντοζυγώνουν οι πλειστηριασμοί. Οπότε θα αυξηθούν τα κρούσματα του ιού και της μπατσάδικης κτηνωδίας, για να μείνουμε στα σπίτια μας μέχρι να μας πετάξουν έξω οι τοκογλύφοι.

Μειώνεται ο μισθός 20%, αυξάνεται το ποσοστό της ΝΔ στα γκάλοπ μαϊμού. Που έχει ακουστεί ξανά αυτό; Πουθενά, ούτε στα παραμύθια. Αλλά όταν παίρνουν εκατομμύρια λένε ότι τους κατέβει, ακόμα και μαλακίες.

Οι συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά. Αλλά όχι σ' αυτή τη ζωή. Και σίγουρα όχι με κυβέρνηση ανθρωποφάγων. Σε συνεννόηση με την Εκκλησία, στον Παράδεισο θα τους περιμένει επιταγή. Εφόσον φυσικά πάνε χωρίς μάσκες στην Εκκλησία, ώστε να δείξουν την πίστη τους. Διότι τι να την κάνεις τη ζωή με τα ψίχουλα που παίρνεις για σύνταξη;

Το είπε ο μπαμπάς Μητσοτάκης: Οι συνταξιούχοι ζούνε πολύ. Αν δεν ψήφιζαν τα γερόντια με Άνοια ο Κούλης θα εφάρμοζε την ευθανασία στα 72, μόλις δηλαδή θα ήταν να βγουν στη σύνταξη.

Άκου να θέλουμε συντάξεις! Βγάζουν καντήλες οι φιλελέρες με κάτι τέτοια κομμουνιστικά.

4) Ένα σμήνος κομψών πολεμικών ελικοπτέρων, για να πάνε κάτι ταγάρια βόλτα. Μας λείπει περισσότερο από ποτέ η Μαλβίνα να σχολιάσει τη κυρία off shore και τις στιλιστικές επιλογές του Καραγκιόζη μόδιστρου.
Είπαμε πως οι κόλακες μιλάνε για τα μειονεκτήματα. Αν πχ είναι κάποιος ηλίθιος τον λένε πανέξυπνο. Από κει έπρεπε να καταλάβουν πόσο γελοίοι γίνονται.

Περισσότερο από όλους όμως μας λείπει ο σύντροφος Ιωσήφ Στάλιν. Να βουτήξει τους φασίστες που μας βασανίζουν, να τους στείλει να βρούνε τον Αδόλφο. Και μετά να τραβήξει το καζανάκι.
Μοιράσου το :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου