Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αποκαλύψεις Πολάκη για το in.g

 ΠολάκηςΠαύλος Πολάκης / Pavlos Polakis

     Μόλις εμαθα πως διευθυντης του Μαρινακειου in.gr είναι ο κυριος Βασίλης Κανέλλης ,(φωτό 4) αδελφός του κυρίου Δημήτρη Κανέλη που είναι διευθυντης του γραφείου τύπου του αρχιτραπεζιτη Γιάννη Στουρνάρα!!!
   ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ,που έγραψε το ψεύτικο άρθρο για μενα και μετά το τηλεφώνημα από δικηγόρο μου το διόρθωσες!!!(φωτό 1-2-3)
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ !! Γι αυτό δεν έβαλες την υπογραφή σου στο άρθρο που λιβάνιζες το Στουρνάρα και διέσπειρες fake news για μενα ;;;;;;

Νόμιζες πως δεν θα μαθαίναμε τι είσαι και που χρωστάς;;;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, κείμενο που λέει "WhatsApp 4G 21:23 in.gr 79% in.gr Για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση Downlo w App Store TAGS: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚ Εχει... ξεφύγει o Πολάκης Υβρεις αλλά και λάθη όσο πλησιάζει η δίκη για την παράνομη ηχογράφηση συνομιλίας με τον r. Στουρνάρα in.gr 20 Οκτωβρίου 2020, 18:35 Share 10 AA Like 10 기 Cookies"
Παυλος Πολακης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γυαλιά, κείμενο που λέει "One one ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διευθυντής Σύνταξης "In.gr" οι ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ οι ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ one 16:28 ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ το ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡ LIVE"
54.731 ακολουθούν
23 Οκτωβρίου στις 12:06 μ.μ.

Μόλις εμαθα πως διευθυντης του Μαρινακειου in.gr είναι ο κυριος Βασίλης Κανέλλης ,(φωτό 4) αδελφός του κυρίου Δημήτρη Κανέλη που είναι διευθυντης του γραφείου ...

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου