Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ασφαλίτικη … ποιοτική αναβάθμιση. Από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, στις ανώνυμες επιστολές.

Πριν κάποια χρόνια μια εισαγγελέας- Αννα Καλουτά επονομαζόμενη- οικοδόμησε την αγόρευση της σε ένα υποτιθέμενο «ανώνυμο τηλεφώνημα» που δέχτηκαν οι κατασταλτικές αρχές στο οποίο «κατονομαζόταν» ως «δράστης» της αιματηρής ληστείας τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου, τον Αύγουστο του 2012, ο αναρχοκομουνιστής Τάσος Θεοφίλου, συνέβαλε ουσιαστικά ώστε να βρεθεί φυλακισμένος για πέντε ολόκληρα χρόνια ένας νέος άνθρωπος, μέχρι την στιγμή να αθωωθεί πανηγυρικά στο Εφετείο.

Δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο παρά η επίκληση ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος για να βρεθεί η αφορμή ώστε το ελληνικό κράτος να εξαπολύει πογκρόμ σε Τούρκους και Κούρδους αντικαθεστωτικούς αγωνιστές, πριν κάποια χρόνια.

Ανώνυμα τηλεφωνήματα και μια ανώνυμη επιστολή που φέρεται ότι δέχτηκε η ΓΑΔΑ, ήταν τα “επιβαρυντικά στοιχεία” να ταλαιπωρηθούν με δικαστικές περιπέτειες οι αναρχικοί Θοδωρής Σίψας και Παύλος Αντρέεβ -κατηγορούμενος για τον φονικό εμπρησμό της MARFIN ο πρώτος, και για τη βομβιστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ ο δεύτερος- μέχρι τελικά να κηρυχθούν ομόφωνα αθώοι από το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο.

Ενα ανώνυμο τηλεφώνημα αποτέλεσε την αφετηρία για να στηθεί η αστυνομικοδικαστική σκευωρία σε βάρος της Ηριάνας.

 Ενα ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΓΑΔΑ επικαλέστηκαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί για να οδηγήσουν  στον ανακριτή ώστε να απολογηθούν τρία μέλη του “Ρ” -Γιώργος Καλαϊτζίδης, Θανάσης Λιακόπουλος και Θανάσης Πετράτος-, με τις κατηγορίες για αρπαγή ατόμου, χωρίς να υπάρχει απαχθέντας και για οπλοκατοχή χωρίς να έχουν βρεθεί όπλα!!!


Κάναμε την παραπάνω ιστορική αναδρομή, γιατί τώρα, όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση του στο f/b έχουμε ασφαλίτικη … ποιοτική αναβάθμιση. Περάσαμε από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στις ανώνυμες επιστολές. (Η σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα του Ρουβίκωνα)

Το παρακάτω κείμενο του μέλους του Ρουβίκωνα μόνο κλαυσίγελο μπορεί να προκαλέσει και δεν επιδέχεται κανέναν σοβαρό σχολιασμό:

 

Και εκεί που λες πως οι αστυνομικές/δικαστικές αρχές έχουν σκεφτεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να μας βάλουν φυλακή, εμφανίζεται αυτή η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

Επιχειρούμενη κακουργηματική δίωξη σε μένα και σε φίλη της ομάδας με την κατηγορία της “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ” επειδή τον Ιούνη του 2019 πληρώσαμε εγγύηση 30.000 ευρώ για να μην προφυλακιστώ για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην Βουλή!

http://vathikokkino.gr/wp-content/uploads/2023/02/Screenshot_1-54.jpg

“Αποδεικτικό στοιχείο” της προαναφερθείσας κατηγορίας το ανώνυμο χειρόγραφο σημείωμα που φαίνεται στην φωτογραφία και στάλθηκε στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών στις 7 Οκτωβρίου του 2019 τέσσερις μήνες μετά την πληρωμή της εγγύησης μου για την Βουλή.

Ουσιαστικά θέλουν να μας βάλουν φυλακή επειδή πληρώσα την εγγύηση που μου επέβαλαν τότε για να μην μπω φυλακή!

Την φίλη της ομάδας η οποία αναφέρεται και στο σημείωμα την κάλεσε εισαγγελέας με αυτήν την κατηγορία επειδή έδωσε τον τραπεζικό της λογαριασμό ως διευκόλυνση, για να μπουν τα λεφτά της εγγύησης να τα πάρουμε ως επιταγή και με αυτήν να γίνει η κατάθεση της εγγύησης στον ανακριτή το 2019!

Το επίσης φοβερό είναι πως στην φίλη που μας βοήθησε εκτός από την δίωξη αυτή, της επιβλήθηκε και πρόστιμο από την εφορία ύψους 17.000 ευρώ επειδή έδωσε τον τραπεζικό της λογαριασμό για να μπει το χρηματικό ποσό της εγγύησης!

Πρόστιμο που πληρώνουμε έως σήμερα!

Επαναλαμβάνω.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Παρακάτω θα γράψω και εγώ το ΕΠΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ σε περίπτωση που δεν βγάζετε τα γράμματα.

Απολαύστε το…

“Κύριε Εισαγγελέα που βρήκε τα λεφτά ο Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα για να μην μπει φυλακή; Τριάντα χιλιάδες ευρώ του έδωσε η…. από την…..

Αυτή που τα βρήκε; Άνεργη είναι και αυτή και ο Καλαϊτζίδης.

Ο Καλαϊτζίδης μένει στον Λυκαβηττό και οδηγεί μηχανάκι που τα βρίσκουν τα λεφτα;

Μήπως από ναρκωτικά προστασίες και ληστείες;

Δηλώνουν άνεργοι και βρίσκουν τριάντα χιλιάδες ευρώ αμέσως για να μην μπουν φυλακή.

Αυτά τα λεφτά είναι βρώμικα και προέρχονται από παρανομίες.

Ψάξτε το μήπως ξεπλένουν χρήματα από τις παρανομίες τους.

Τους δικηγόρους πως τους πληρώνουν.”

Με αυτό λοιπόν το ανώνυμο χειρόγραφο σημείωμα που λέει μεταξύ άλλων ότι βρίσκουμε λεφτά από προστασίες και ναρκωτικά ο εισαγγελέας ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Για χρηματικό ποσό επαναλαμβάνω που δόθηκε για εγγύηση που μου επέβαλε το κράτος και έχει φορολογηθεί ουσιαστικά αφού πληρώσαμε και πρόστιμο για αυτό!

Μετά την δίωξη μου για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ενός πρεζέμπορα (όπου μάζεψαν ως μάρτυρες κατηγορίας 30 εμπόρους ναρκωτικών) και την πανηγυρική αθώωση μου, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Και αυτή η δίωξη θα γυρίσει μπούμερανγκ στους δημιουργούς της.

Η οργάνωση μας θα κοινοποιήσει αργότερα σχετική ανακοίνωση.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου