Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Εκτός από γελοίοι, είναι και επικίνδυνοι

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Προβλήματα για δυνατούς λύτες!
(με βάση τις ανακοινώσεις και όσα έχουν δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ)

Οι δύο (2) Πακιστανοί από το Ιράν (;) είχαν έρθει στην Ελλάδα προ πέντε ετών, δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια εκτός Αθηνών, ήταν γνωστοί στους εργοδότες και στις τοπικές κοινωνίες.
Αλλά :
Κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση (οι 2)
Ενώ ο τρίτος (3ος) ο αρχηγός (;), που γνώριζε τους 2, γιατί όλοι τους είναι συγχωριανοί από ένα χωριό του Πατζάμ στο Πακιστάν (!!!), αλλά μένει κάπου στο Ιράν, από όπου δίνει τις εντολές στους 2, που δουλεύουν στα φραουλοχώραφα.

Εντολές για δολοφονίες ισραηλινών στόχων και συγκεκριμένα κατά trendy εστιατορίου στου Ψυρρή, που λειτουργεί και ως συναγωγή (;;;!!!!), το οποίο οι 2 Πακιστανοί παρακολουθούσαν επισταμένως από την Ζάκυνθο και την Σπάρτη, όπου κατοικούσαν (!!!!).

Στο οποίο εστιατόριο – συναγωγή θα έκαναν επίθεση με καλάσνικοφ, ή με εκρηκτικά, ή με χειροβομβίδες, ή με δηλητηριώδη αέρια (….), ή εν πάση περιπτώσει θα έμπαιναν μέσα, θα πήγαιναν στην κουζίνα και θα τίναζαν στον αέρα τις φιάλες υγραερίου, που έχει το εστιατόριο για μαγείρεμα (και όχι κεντρική σύνδεση αερίου..).

Από τις έρευνες δεν βρέθηκε ούτε σουγιαδάκι!
Απουσία Οπλισμού λοιπόν!

Εντωμεταξύ αυτοί οι 2 Πακιστανοί από το Ιράν, που έμεναν ο ένας στη Ζάκυνθο και ο άλλος στη Σπάρτη, δεν έχουν νόμιμα έγγραφα, που θα τους έδιναν την άνεση να κυκλοφορούν ελεύθερα στη χώρα, να παρακολουθούν το εστιατόριο – συναγωγή, να στρατολογούν μέλη για την τρομοκρατική τους οργάνωση των 2-3 ανθρώπων.
Απουσία νομιμοποιητικών εγγράφων!
Αλλά είναι μέλη των Quds Forces!!! ή καθοδηγούνται από αυτές (!!!)

Και εδώ σταματά η πλάκα και τα ελληνικά καραγκιοζηλικια!
Αν ήθελαν οι Quds Forces θα είχαν κάνει την χώρα πεδίο μάχης. Δεν θέλουν.
Αν ήθελαν θα οργάνωναν μια επιχείρηση με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα και όχι με δύο random Πακιστανούς από το πουθενά.
Οι Quds Forces δεν έχουν να κάνουν με βομβιστές αυτοκτονίας και Ισλαμικό Κράτος.
Είναι μια κρατική στρατιωτική δύναμη και ως τέτοια καταχωρήθηκε στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Οι Quds Forces δέχθηκαν ένα βαρύ πλήγμα, όταν οι ΗΠΑ δολοφόνησαν τον επικεφαλής τους, τον χαρισματικό και αγαπητό σε όλον τον αραβικό κόσμο, στο σιιτικό και σουνιτικό Ισλάμ, αλλά και στους Κούρδους, στρατηγό Κασιμ Σουλεϊμανί, ανατινάζοντας το αυτοκίνητο του με χρήση μη επανδρωμένου drone.
Έναν στρατιωτικό, με σαφείς θέσεις υπέρ του Παλαιστινιακού λαού.

Καθόλου τυχαίο, ότι ήταν η Μοσάντ που έδωσε τέτοιου είδους “πληροφορίες” στην ΕΥΠ και στην αντιτρομοκρατική και όλες μαζί, αυτές οι αγγελικές υπηρεσίες, ύστερα από μια αγαστή συνεργασία, προχώρησαν στην “επιχείρηση εξάρθρωσης πυρήνα των Qunds Forces” στην Ελλάδα.
Μία επιχείρηση τόσο βολική για τον Ντετανιάχου, που έχει ξεσηκώσει το Ισραήλ εναντίον του με την επιχείρηση “μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης”,
όσο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που, εν όψει, εκλογών, επιχειρεί να κατατρομοκρατήσει και να συσπειρώσει τον κόσμο της σε μια ατζέντα του Νόμος και Τάξη, στα πλαίσια ενός αυταρχικού αστυνομικού κράτους, όπου, ό, τι ισχυρίζεται η αστυνομία είναι και η μία και μοναδική αλήθεια.
Εκτός από γελοίοι, είναι και επικίνδυνοι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου