Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Σε προεκλογική περίοδο, μοιράζει, στη ζούλα, κρατικό χρήμα η κυβέρνηση στους καναλάρχες

Την είδηση την εντοπίσαμε από τουίτ που έκανε σήμερα ο Παύλος Πολάκης. Από τον πρώην αν. υπουργό Υγείας μαθαίνουμε άλλο ένα κυβερνητικό σκάνδαλο απ’ αυτά που γίνονται στην ζούλα και συντελούν ουσιαστικά ώστε η χώρα μας να κατέχει επάξια την θέση 107 ως προς την ελευθερία του Τύπου.

Μας γνωστοποιεί λοιπόν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι “Η συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ μοίρασε στις 21 Απριλίου, δηλ. μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών, 9.000.000€ στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας”. Οπως προσθέτει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο f/b η κυβέρνηση δικαιολογεί αυτή την απόφαση σαν “οικονομική ενίσχυση των καναλιών εξαιτίας της οικονομικής διαταραχής που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας”, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η αλήθεια είναι ότι η οικονομική ενίσχυση των καναλιών με κρατικό χρήμα έγινε “για να εκθειάζουν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη και για να παραγγείλουν στημένες δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν τη διαφορά στο 10%…”

“Οι πολιτικοί απατεώνες παίζουν τα ρέστα τους!! Πιστεύουν ότι με τα “γκάλοπ pass” των 9εκ. στα κανάλια θα αποφύγουν την ΗΤΤΑ… Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!!!

ΥΓ: Δύο πράγματα έκανε στις 21 Απριλίου ο Μητσοτάκης: δώρισε 9εκ. στα κανάλια και “τίμησε” την επέτειο της Χούντας. Άξιος…”, καταλήγει ο Πολάκης στην διαδικτυακή του τοποθέτηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου