Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Αν όμως τον ψήφιζαν ξανά;

Γράφει ο mitsos175

Μια είδηση που θέλουν πολύ στη γαλάζια εγκληματική οργάνωση να ξεχαστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα είναι αυτή που διαβάζουμε σε μερικά μόνο site.

«Ραγδαίες εξελίξεις για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, αναφορικά με το μπάζωμα που είχε γίνει στον τόπο του δυστυχήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία»» γράφει το documentonews.

Ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη στήριξη της ΝΔ κατηγορείται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος. Συγκεκριμένα μετά το έγκλημα των Τεμπών «χωρίς καν να έχουν γνώση οι αρμόδιες δικαστικές αρχές» προχώρησε σε μπάζωμα του σημείου του εγκλήματος με αποτέλεσμα να χαθούν στοιχεία!
Φυσικά έκανε εξυπηρέτηση, κουκούλωσε ένα ειδεχθές έγκλημα και δε θα έπρεπε να κατηγορηθεί για πλημμέλημα, αλλά για συνέργεια, επομένως για κακούργημα. Θα πέσει βέβαια στα μαλακά, ιδιαίτερα, αν ξαναβγεί η γαλάζια μαφία.

Ο Αγοραστός μετά την ήττα του στις εκλογές είναι καμένο χαρτί για τη ΝΔ. Δεν τους νοιάζει αν θα τιμωρηθεί με μια ποινή χάδι, αρκεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, πράγμα καθόλου δύσκολο.

Η ερώτηση μου είναι προς τους ψηφοφόρους. Αν οι Θεσσαλοί παρά τις πλημμύρες – άλλο έγκλημα για το οποίο έπρεπε να κατηγορηθεί – τον είχαν ψηφίσει ξανά, όπως τον Μπέο, θα ήταν τώρα κατηγορούμενος; Ούτε καν! Γιατί; Μα γιατί θα είχε ως άλλοθι «την ετυμηγορία του λαού» δηλαδή του ¼ των ψήφων, αφού ψήφισαν λιγότεροι κι από τους μισούς.

Μήπως λοιπόν να το δούμε ξανά αυτό με την αποχή; Έπρεπε να πλημμυρίσει ο κάμπος, να χάσει ο υποψήφιος της ΝΔ, ώστε να επέμβει ο εισαγγελέας, ο οποίος έπρεπε να επέμβει άμεσα για να σταματήσει το μπάζωμα; Έτσι φαίνεται!
Όπως επισήμως οι ναζί καταδικάστηκαν μόνο αφού έχασαν τη βουλευτική ασυλία, τότε και μόνο τότε τελείωσε η δίκη, έτσι και κάθε παλιοτόμαρο που είναι στη Βουλή, έχει το ακαταδίωκτο. Επομένως η ψήφος μας μετράει σε πάρα πολλά που επηρεάζουν τη ζωή μας.

Για να μην αρχίσουν οι σύντροφοί Αναρχικοί και πολλοί άλλοι, τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα και σέβομαι, ξέρω ότι μόνο με Επανάσταση αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο ο κόσμος. Μόνο. Όταν όμως αφήνουμε τους εγκληματίες φασίστες να αλωνίζουν, το βρίσκουμε μπροστά μας. Και στο δρόμο πρέπει να αγωνιστούμε, αλλά και στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου