Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Νικος Μπογιοπουλος Αυτος δινει την ειδηση που την αναδημοσιευω στο μπλογκ!ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

 


Η Διονυσία είναι πρωταθλήτρια ΑμΕΑ. Μέλος της Εθνικής ομάδας. Πριν από λίγες μέρες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες στην Πολωνία. Τις ίδιες εκείνες ώρες η Διονυσία και η πολύτεκνη οικογένειά της, με τα έξι παιδιά, βρισκόταν (και βρίσκεται) αντιμέτωπη με τα κοράκια. Τα κοράκια, τα funds, θέλουν να κάνουν εξωση στην Διονυσία και στην οικογένειά της από το σπίτι τους στην Ελευσίνα. Τα κοράκια "έφαγαν" το σπίτι της Διονυσίας για ένα υπόλοιπο μόλις 20.000 ευρώ από παλιότερο δάνειο που ο - σιδεράς - πατέρας της Διονυσίας, κατεστραμμένος από την κρίση, δεν κατάφερε να αποπληρώσει εξ ολοκλήρου. Τα κοράκια σε συνεννόηση με την τράπεζα, όπως συνηθίζουν, εν κρυπτώ, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση της οικογένειας, μεταπούλησαν το (με ειδικές προδιαγραφές για την αναπηρία της Διονυσίας) σπίτι για 110.000 ευρώ...

Το έχουμε πει από την εκπομπή στον Real fm, το έχουμε πει από τον Ημεροδρόμο, το βροντοφωνάζει σύσσωμη η Ελευσίνα σε αυτό το συγκλονιστικό κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει με τους εργάτες, τα σωματεία, τους πολίτες να περιφρουρούν το σπίτι μέρα - νύχτα από τα κοράκια, το έχουμε πει στην κυβέρνηση που μια επιλογή έχει, να κόψει τον σβέρκο της και να δώσει λύση στο θέμα, το ξαναλέμε κι από εδω: "Κάτω τα ξερά σας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου