Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου

 Γράφει ο mitsos175


Λείπει ο μεγάλος Χάρρυ Κλυνν να πει την αθάνατη ατάκα «Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου» σχολιάζοντας τα απερίγραπτα που γίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να πω εγώ, που μόνο να γελάσω μπορώ; Δεν μπορώ πια να σηκωθώ από τα γέλια. Η Λινού (δεν κολλάει ο ιός με τη Θ. Κοινωνία) έκλαιγε και ζητούσε τη διαγραφή του Πολάκη. Ο Πολάκης διατράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, τώρα όμως κατόρθωσε μετά τις αποκαλύψεις του να διαγραφεί η Λινού! Η οποία τώρα δεν κλαίει, αλλά έχει θυμώσει πάρα πολύ!

87 – Πολάκης – Λινού – Κασσελάκης – Τσίπρας – Τσαπανίδου… όλοι αυτοί στο ίδιο κόμμα και οι περισσότεροι μηνύονται μεταξύ τους! Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι πτέρυγα ψυχιατρείου και μάλιστα με τις σοβαρές περιπτώσεις, τις ανίατες!

Εκείνον που πραγματικά συμπονώ είναι ο απλός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως αισθάνεται, δεν μου τύχει ποτέ κάτι τέτοιο με το ΚΚΕ, ευτυχώς. Να πρέπει οι ψηφοφόροι του να υποστούν όλες τις βλακείες που λένε οι ρεφόρμες μεταξύ τους και ταυτόχρονα να ’χουν τους εγκληματίες της ΝΔ και τους ΑΡΔ να κάνουν καζούρα!

Εμείς τα λέγαμε, βγάλτε πραγματικά αριστερό ή κομουνιστικό κόμμα πάνω, να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τη συμμορία της ΝΔ. Αλλά ήθελαν τσίρκο. Που ακόμα και το πιο αστείο νούμερο με κλόουν είναι 1.000 πιο σοβαρό από το μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ!

Να θες να φύγει ο Μητσοτάκης και η χουντική μαφία που πλιατσικολογεί και καταστρέφει, αλλά η εναλλακτική να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Γι αυτό η αποχή και η πρωτιά της ΝΔ. Νομίζετε δεν βλέπει ο κόσμος; Εκεί που κάνει λάθος είναι που δεν τολμά να πάει στο ΚΚΕ ή την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
Κάποιοι λένε φταίει ο Κασσελάκης. Έχει κι αυτός τις ευθύνες του. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έφτανε σ’ αυτό το σημείο της διάλυσης και του απόλυτου διασυρμού. Ήταν απλά θέμα χρόνου μετά το 2015. Αφού ένα κωλόπαιδο έκανε το υπερήφανο ΟΧΙ δουλικό ναι, εκεί θα κατέληγε.

Μια χαρά διαλύει το ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, αλλά μην ξεχνάμε τον πρωτοπόρο. Αλέξης Τσίπρας. Ποιος είχε όλα αυτά τα φυντάνια στο κόμμα; Ποιος έφερε το Μητσοτάκη με την πολιτική του; Αλλά είναι πιο έξυπνος από το Στέφανο. Του έδωσε να κρατήσει την καυτή πατάτα κι αυτός την κοπάνησε!
Αν ήμουν στη θέση του Κασσελάκη, θα σηκωνόμουν και θα έφευγα λέγοντας τους «θέλετε γιατρό!» Βασικά θέλουν να τους πιάσουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους να τους ξηγήσουν δυο φωνήεντα, γιατί τους έκαναν ρεζίλι. Τουλάχιστο κοιτάτε μην κάνετε πάλι λάθος στις κάλπες.

Τι να πω για τη Λινού που δεν έχουμε γράψει; Φυσικά ήταν κατάλληλη για το ΣΥΡΙΖΑ. Γράψαμε όταν είπε το αμίμητο «δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός μέσω Θείας Κοινωνίας»! Γιατί την πήρε ο Αλέξης; Γιατί έκανε συλλογή από γελοίους. Πως αλλιώς θα έβγαζε το Μητσοτάκη πρωθυπουργό; Ξέρετε τι δύσκολο ήταν; Ο Κούλης χαιρέταγε τις κούκλες από τις βιτρίνες! Έπρεπε να φανεί έξυπνος…

Πάει ο ΣΥΡΙΖΑ, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. Πολάκη, εγώ σε περιμένω στο ΚΚΕ. Κασσελάκη, πήγαινε στις ΗΠΑ με το σύντροφό σου και βάλε υποψηφιότητα για Πρόεδρος. Που ξέρεις; Μη μένεις εδώ.

«Γιατί εμείς το ξέρουμε απ’ όλους πιο πολύ
στον πάτο παν’ οι άξιοι και πλέουν οι φελλοί»
Χάρρυ Κλυνν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου