Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Καλημερα αναπαράγω τη φωτογραφία που δείχνει μαζί ματ και κουκουλοφορους!

Εδώ όμως θα κάνω την επισήμανση όσοι κατεβαίνουμε στις διαδηλώσεις άλλα και πολλοί που παρακολουθούν τα γεγονότα καλό είναι να κάνουν διαχωρισμό μεταξύ κουκουλοφόρων και αναρχικών,αυτοί όπως θα δείτε έχουν ένα συγκεκριμένο στήσιμο και ντύσιμο,έαν το παρατηρήσετε θα καταλάβετε τι εννοώ σχεδόν πάντα τζην ,ποτέ μα ποτέ δεν φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας και δεν δρουν απόλυτα επιθετικά εναντίων αστυνομικών,αυτά βέβαια είναι πολώ ψιλά γράμματα,όντως είναι αυτοί που δρουν βάσει σχεδίου συγκεκριμένου και δημιουργούν προβοκάτσια,είναι αυτοί που στοχοποιούν το μπλοκ των αναρχικών!
Πάντοτε στην Αρχαία Ελληνική τραγωδία υπήρχε το εξιλαστήριο θύμαμέτσι όλα τα παιδιά του αναρχικού χώρου συλλήβδην ονομάζονται μπαχαλάκηδες και προβοκάτορες!!!
Ολους όσους φοβάται το σύστημα φροντίζει να τους διαβάλλει!!
Χτες η κα.Παπαρηγα βγήκε και κατήγγειλε τους παρακρατικούς γιά τα επεισόδια,αμέσως αυτός ο επαίσχυντος τσάτσος αυτής της ζοφερής γενιάς του Πολυτεχνείου,αυτής της γενιάς που όσοι αγωνίστηκαν ούτε καν ακούστηκαν ποτέ και όσες ήταν εκφωνήτριες έγιναν μέχρι και αρχηγοί κόμματος!!
Αυτής της γενιάς που πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει στην Ελλαδα,αλλά που δεν είδαμε τα ζώα,ότι αυτοί που ανέβηκαν και προβλήθηκαν ήταν αυτοί που ήταν οι δημοσιοσχεσίτες(Λαλιώτης,Μπίστης,Τζουμάκας κ.α.) και οι πραγματικοί αγωνιστές εξαφανίστηκαν ή δολοφονήθηκαν(όπως αυτός ο ήρωας ο Αλέξανδρος Παναγούλης,ήρωας εφάμιλλος μεγάλων αντρών της ιστορίας μας)!
Δεν είδαμε τα ζώα ποιους και τι ψηφίζαμε,ακούγαμε το κάθε λαμόγιο σημερινούς 55αρηδες και πανω,να μας λέει ξέρεις ότι και εγώ ήμουν στο πολυτεχνείο και δεν του λέγαμε τι λες βρε λαμόγιο που ήσουν;
Κατά τον ίδιο λόγο και εγώ ήμουν ,αφού δυο τρεις φορές πέρασα με το τρόλεϊ μαζί με τη μητέρα μου,από την Πάτησιων πριν κλείσει τελείως!
Πάντοτε το ΚΚΕ βάφτιζε με εξαιρετική ευκολία όσους είχαν διαφορετικό και μαχητικότερο λόγο προβοκάτορες, έτσι γιά να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι σας αναπαράγω κομμάτι από το φύλλο 8 της Πανσπουδαστικής για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου του  Νοέμβρη 1973
αναφερει τα παρακάτω
 Καταγγέλλουμε τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολ/χνειου τη Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πραχτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλη – Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA, με σκοπό να προβάλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν έτσι ν’ απομονώσουν το κίνημα μας και την εκδήλωση μας του Πολυτεχνείου απ’ το σύνολο του λαού και της νεολαίας. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης που δεν έχει τη συμπαράσταση του λαού, να ξαναχρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του «επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος» για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι αμερικανοί, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλουν, ύστερα απ’ τη παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης και τη φοβερά επικίνδυνη για τη τύχη της εξουσίας τους ανάπτυξη των πιο σύνθετων αντιδικ/κων αγώνων του λαού ενάντια στη πρωτοφανή καθίζηση του βιοτικού του επιπέδου και τη φασιστική σκλαβιά…
Αυτά οι 350 προβοκάτορες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τη κατάληψη του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973!
ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΣΥΛΛΉΒΔΗΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΑΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΆΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΊΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΜΆΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΒΑΣ,ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)!
Ποτέ ένα τόσο φονταμενταλιστικό κόμμα σαν το ΚΚΕ δεν παραδέχτηκε τα τρομακτικά ιστορικά του λάθη!
Σήμερα όλοι όσοι ενημερώνονται από κανάλια και σάιτ της συμφοράς, μιλάνε για το κακόμοιρο το ΠΑΜΕ και τα παιδιά του και τους προβοκάτορες που τους κτύπησαν και τους άφησαν με ένα νεκρό!
Έλεος πλέον με αυτούς τους πατριδοκάπηλους τους προσκυνητές της Βάρκιζας!!!
Γιατί δεν λένε ποτέ την αλήθεια,γιατί δεν λένε ότι έχουν γίνει το φαιδρό πρόσωπο του συστήματος,γιατί την πέφτουν στο κίνημα <<δεν πληρώνω>> οτι από αυτούς βγήκαν οι προβοκάτορες που τους κτύπησαν και δεν λένε γιά τα κωλοπαίδια τους που το έπαιζαν περιφρούρηση της βουλής και την έπεφταν σε όλους και όλες!!
Γιατί δεν λένε ότι ο νεκρός πέθανε από έμφραγμα που το προξένησαν τα χημικά της αστυνομίας,γιατί άφηνε να διαδίδεται ότι ο νεκρός προήλθε απο τον πετροπόλεμο ,όσο ήταν ο κόσμος συγκεντρωμένος στο Σύνταγμα;Γιατί οι αστυνομικοί τους πήγαν μέχρι την Ομόνοια συνοδεία- προστασία;
Γιατί;
Άλλα τι να πουν;Πρέπει να έχεις <<παντελόνια>> για να παραδέχεσαι τα λάθη σου, εδώ μόλις τις προάλλες τον προδότη Αθανάσιο Κλάρα(Αρη Βελουχιώτη)τον αποκατέστησαν(66!!!!!χρόνια μετά ,έπαψε να είναι προδότης!!),λες και πρόκειται ποτέ να τους αποκαταστήσει η ιστορία!!
Αυτά τα ολίγα για τους <<προβοκάτορες>>  από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ!
Αντί να οργανωθούμε όλοι ενάντια στο κοινό εχθρό Κυβέρνηση-Τρόικα-ΔΝΤ,με τη προβοκατόρικη στάση των καθαρόαιμων αλόγων του κομμουνιστικού κινήματος,φτάσαμε να κτυπάει ο ένας διαδηλωτής τον άλλο!Μιά χαρά,έτσι η δακρυβρεκτούσα Βασούλα μπορεί μετά το κλάμα να μας ρίξει στα Τάρταρα ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΎ ΜΕΣΑΊΩΝΑ!
Η περαιτέρω αντιπαράθεση ,δεν έχει νόημα ,οι πραγματικοί προβοκάτορες είναι καλά κρυμμένοι σε όλους τους χώρους και βοηθούν το εγχώριο δωσιλογικό σύστημα!
Ξεπερνώντας λοιπόν τους όποιους εγλωβισμούς μας, ας στρέψουμε τα βέλη μας στο κοινό εχθρο και ας ελευθερώσουμε τη πατρίδα μας,γιά μια Ελλάδα πράγματι ελεύθερη απο εγχώρια και ξένα αφεντικά και το ΚΚΕ το θέλουμε μαζί μας στους αγώνες και όχι απεναντί μας,δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα!
Καλημέρα σας!
Το είχα γράψει το πρωί και τώρα μετά από ταλαιπωρία έφυγε για δημοσίευση!
Να σας πω και τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα!
πουτ.... γιέ πουτ.... πρωθυπουργε! και ειναι πουτ... του Παπανδρεου η μάνα!
Ο διαιτητής μετά και από ανάρτηση πανό με συνθήματα κατά των πολιτικών διέκοψε τον αγώνα γιά λίγο ζητώντας να κατεβεί το πανό!Ο κόσμος γιουχάρησε έντονα και το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από λίγο!!
Το πανό δεν κατέβηκε!!Σε ΌΛΟ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΈΝΟ!
  ΚΑΛΉ ΚΥΡΙΑΚΉ!
Rovespieros 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου