Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?

Ο φίλος ο Σάκης σήμερα είχε ντέρτια και μας έβαλε τα ακουσματά του!Εγώ όμως νοιώθω την ανάγκη και καταλογίστε μου ότι θέλετε,να μιλήσω για αυτό που είδα και για έναν αθλητή που χωρίς να κάνει ντόρο με διαφημίσεις και τέτοια είναι χάρμα ειδέσθε,η δε ομάδα του είναι πεμπτουσία απόλαυσης! \Θα  σας πω για τον Αντρές Ινιέστα που σήμερα έχασα τα μάτια μου με αυτά που έκανε!Ένας πολύ χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής που πρόσφατα έδωσε 420000 ευρώ και πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας  της πόλης του την Αλμπαθέτε που υπεραγαπά,ένας συναισθηματικός άνθρωπος!
Σήμερα λοιπόν είδα το Ρεάλ -Μπαρτσελόνα 1-3 και απόλαυσα ποδόσφαιρο,είδα τι κάνει η ομαδικότητα ,η απλότητα και η πιστη στις δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα που φίλοι και συμπαίκτες οι περισσότεροι από τα παιδικά τμήματα της Μπαρτσελόνα δείχνουν τι σημαίνει ποιότητα !
Να είναι καλά, έτσι απλά με διασκέδασαν και με χαροποίησαν,είναι και αυτή μια από τις απολαύσεις της ζωής και με παίκτες σαν τον Ινιέστα χαίρεσαι την απλότητα και τη δικαίωση της αξίας!
Καλό σας βράδυ?
Να μην ξεχάσω και τον Ινιέστα του μπάσκετ της αγαπημένης μου ομάδας,,τον Δημήτρη Διαμαντίδη!
Αυτό σημαίνει αξία στον χώρο τους!
Και ξυπνάς και βλέπεις Παπαδήμο και υπουργό τον Γεωργιάδη!τι ξεφτίλα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ!
ύ.γ.μα υπουργός ο Άδωνις????!!!!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΩΝΑΡΑ ΟΛΕ!!! ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
    ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.
    ΖΗΛΕΥΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή