Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Aκούστε το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο "Θα βγώ έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος..."

Ακούστε αυτά που λέει ο άνθρωπος και φρίξτε!Βέβαια η δημοσιογράφος είναι σκουπίδι!Του μιλάει με απίστευτη μαλακία,γελοία!Εσείς ακούστε τον άνθρωπο που είναι σε απόγνωση!Πάντως ακούστε και αναλογιστείτε που οδηγούμαστε!Επίσης να το διαδώστε,όμως η δημοσιογράφος είναι γιά γέλια,όπως και οι υπόλοιποι συνέλληνες!Και μετά αναλαμβάνει άλλος ηλίθιος δημοσιογράφος να του λέει μαλακίες,ο άνθρωπος του τα λέει μια χαρά και ο άλλος μαλακίες ακούστε!
ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΕΙ!
ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ!
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=180506
ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ!

 
 
"Περιμένω απαντήσεις, εννιά μήνες περιμένω", έλεγε ο 52χρονος Δημήτρης ο οποίος κρατούσε δύο ομήρους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής χθες, ημέρα Πέμπτη.

"Η εταιρεία με πέταξε στο δρόμο, θέλω να με ξανακάνουν άνθρωπο", ήταν η κραυγή αγωνίας του ενόπλου ο οποίος απειλούσε δύο εργαζόμενους της εταιρείας από την οποία απολύθηκε πριν από εννέα μήνες.

Ο 52χρονος τηλεφώνησε την Πέμπτη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συνομίλησε με το Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα   για να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του. "Ο ιδιοκτήτης δεν μου έχει δώσει την αποζημιώση μου εδώ και εννέα μήνες...".

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας πυροβόλησε στον αέρα. "Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω", τους είπε και προειδοποίησε: "Θα υπάρξουν άλλα δύο πτώματα και μετά θα βγω έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος..."

Οι διαπραγματεύσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.  με τον ένοπλο, το όνομα του οποίου αποκαλύπτεται ότι είναι Δημήτριος Μανίκας κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής.

Ο 52χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και κατά δήλωση του διαζευγμένος.

Αργά το βράδυ ο 52χρονος ζήτησε και έλαβε από την ομάδα των διαπραγματευτών ηρεμιστικά φάρμακα.

Διαβάστε το χρονικό της ομηρίας εδώ

H ανακοίνωση της εταιρείας HELESI για το θρίλερ ομηρίας:

"Σήμερα Πέμπτη περί ώραν 13:00 ο Μανίκας Δημήτριος, ετών 52, εισέβαλλε ένοπλος με κυνηγετική καραμπίνα, στο εργοστάσιο της εταιρείας Helesi ΑΕ στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Εισήλθε στο γραφείο του Διευθύνοντα Συμβούλου, Αθανασίου Ανδριανόπουλου, ετών 51 και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον υπάλληλο Εμίλ Ίλεν Μαρίνοφ, ετών 30, στα πόδια και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο λαιμό στο χέρι και στα πλευρά.

Αιμόφυρτος ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει, ο δράστης τον καταδίωξε, αλλά η παρέμβαση άλλων εργαζομένων επέτρεψε την σωτήρια διαφυγή του υπαλλήλου αλλά και του καταδιωκόμενου. Στη συνέχεια ο δράστης με την απειλή του όπλου έθεσε σε ομηρία δύο άλλους εργαζομένους και "οχυρώθηκε" στο γραφείο της διοίκησης. Η κατάσταση της ομηρίας έλαβε τέλος και ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα. Ο 52χρονος δράστης βγήκε έξω και παραδόθηκε, αφήνοντας ελεύθερους τους δύο όμηρους, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και σώοι.  Πρόκειται για τους εργαζομένους, Γκριτσέλη Δημήτριο, ετών 64 και Διγγάρη Θεοφάνη, ετών 51.

Θυμίζουμε ότι επί τόπου επιχείρησαν ειδικοί διαπραγματευτές και αστυνομικές δυνάμεις για την απελευθέρωση των ομήρων, ενώ οι τραυματισθέντες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής εκτός κινδύνου

Ο δράστης, εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου στις εγκαταστάσεις της Κομοτηνής από 20.07.2000 έως την απόλυση του, την 31.08.2011, καθόσον επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου