Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΑΣΤΩΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ!ΣΑΝ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩς ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Άναυδοι διαβάσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα eglimatikotita.gr, ότι στην Παροικία της Πάρου οι αστυνομικοί εντόπισαν γάτες σκοτωμένες και στοιβαγμένες σαν σαρδέλες σε ψυγείο (και μάλιστα στη συντήρηση) σ’ ένα σπίτι, στο οποίο διέμεναν Πακιστανοί!
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που αρέσκεται σε τέτοιες «ειδήσεις» προκειμένου, να αποδείξει τη βλαπτική δράση των μεταναστών και στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους τους, συνέχισε την γλαφυρή περιγραφή «γεγονότων», που ποτέ δεν έγιναν…
  Το www.zoosos.gr επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με το Αστυνομικό Τμήμα Παροικιάς. Ρωτήσαμε τον αστυνομικό Δημήτρη Λώλο, αν η είδηση ισχύει. Ο ίδιος την διέψευσε και μάλιστα μας παρέπεμψε στον διοικητή του τμήματος, Γιώργο Αβραμίδη, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του διέψευσε το δημοσίευμα.
  Ούτε τέτοια καταγγελία υπάρχει, ούτε η Αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι στο οποίο να εντοπίστηκαν γάτες στο ψυγείο.
  Έχουμε πει ξανά και δεν θα βαρεθούμε, να το γράφουμε. Εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά, όμως σε αυτά πρωταγωνιστούν κυρίως γνήσιοι Έλληνες, απόγονοι του Περικλή και της Ασπασίας.


Και στο νησί της Πάρου γίνονται εγκλήματα εις βάρος των ζώων, όμως το να κατασκευάζει κάποιος εγκλήματα, γεγονότα και να τα παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο, για να πλήξει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων είναι το λιγότερο ανήθικο και στην κυριολεξία φασιστικό.


Στο www.zoosos.gr πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο θέμα της σφαγής των ζώων συντροφιάς, αν και εφόσον αυτό αποδεδειγμένα συμβαίνει κάτι, που φυσικά δεν αποκλείεται, αφού το κρέας του σκύλου και της γάτας σε κάποιες χώρες της Ασίας καταναλώνεται νόμιμα.


Ο νόμος στην Ελλάδα φυσικά το απαγορεύει, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν διαφέρει σε τίποτα η σφαγή των γατιών και των σκυλιών από την σφαγή αρνιών, κατσικιών, χοιρινών και μοσχαριών κ.ά. ζώων, τα οποία καθημερινά τρώμε όλοι εμείς.


Ή είναι έγκλημα, να σφάζουμε και να τρώμε όλα τα είδη των ζώων ή δεν είναι. Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα στα χέρια ακροδεξιών, φασιστών, εθνικιστών και νεοναζί (εντός και εκτός Βουλής), για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι ξένοι, που τρώνε ακόμα και τα σκυλιά και τα γατιά μας, ενώ οι δικές μας διατροφικές συνήθειες είναι η αιτία, που κατακρεουργούνται χιλιάδες είδη ζώων και της ήρεμης και της άγριας πανίδας…


Όμως υπάρχει και η αντίθετη άποψη, που τονίζει, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την σφαγή των παραγωγικών ζώων, ας σώσουμε τότε αυτά, που ο νόμος ούτως ή άλλως απαγορεύει, να σφάζονται και να τρώγονται από τους ανθρώπους.


Είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα, που όταν τίθεται προς συζήτηση ξεσηκώνει θύελλες και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως!


Με αφορμή αυτό το αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα τονίζουμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δημοσιογραφία δεν είναι η κατασκευή ψευδών ειδήσεων. Ρεπόρτερ δεν είναι εκείνος, που γράφει ό,τι τον βολεύει, αλλά ό,τι συμβαίνει.


Όλα τα άλλα είναι φασισμός!


Ολόκληρο το ψευδές δημοσίευμα και οι απεικονίσεις (γιατί τα γραπτά μένουν)
http://www.zoosos.gr/article/2279/den-vrethekan-gates-stoivagmenes-se-psugeio-pakistanon-sten-paro
ΠΡΕΖΑ TV
15-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου