Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτέλους δικαιώθηκαν γενιές και γενιές Ελλήνων ψηφοφόρωνΕ,αφού το λένε και οι επιστήμονες!

Αυνανισμό 3 φορές την εβδομάδα, συνιστούν επιστήμονες

Εδώ και πολλά χρόνια ο αυνανισμός δεν αποτελεί... ταμπού. Οι επιστήμονες έθεσαν το θέμα στην πραγματική του διάσταση και ανέδειξαν τα σπουδαία οφέλη του αυνανισμού, τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία του ανθρώπου. Οι....


ειδικοί μάλιστα προτείνουν αυτοϊκανοποίηση τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Αναλυτικότερα:

- Προλαμβάνει τον καρκίνο. Συμφωνά με έρευνες οι άνδρες που εκσπερματώνουν πάνω από πέντε φορές την εβδομάδα έχουν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη.

- Κάνει το ανδρικό πέος πιο... σκληρό. Η συνεχής εκγύμναση των μυών του πέους μέσω του αυνανισμού προλαμβάνει την στυτική δυσλειτουργία αλλά και την ακράτεια, ενώ δεν αφήνει το πέος να... ατονήσει.

- Βοηθάει στη διάρκεια του σεξ. Ο αυνανισμός συντελεί στο να αποκτήσει ο άνδρας έλεγχο για να επιβραδύνει την εκσπερμάτωση και επομένως να προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση στη σύντροφο του.

- Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Συγκεκριμένα η εκσπερμάτωση αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό. Μιας ουσίας ιδιαίτερα σημαντική η οποία βοηθά τον οργανισμό να αποκρούει τις διάφορες ασθένειες.

- Βελτιώνει τη διάθεση. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι με τον αυνανισμό απελευθερώνονται ντοπαμίνη και οξυτοκίνη από τον αντίπαλο, οι οποίες συμβάλουν στο να διώχνουν την κατάθλιψη και να ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση του άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου