Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στην Υπηρεσία Cia & Mossad!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/cia-mossad_21.html#more

Και καλά η συγκυβέρνηση των Μερκελιστών στηρίζει την Νατοϊκή επίθεση εναντίον της Συρίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πότε θα συνεχίσει να στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση με τρομοκράτες μισθοφόρους εναντίον της εθνικής κυριαρχίας μιας χώρας; Και γιατί;
Εντείνεται η επιχείρηση παραπληροφόρησης των μυστικών υπηρεσιών Cia & Mossad που συντονίζουν τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους τρομοκράτες στη Συρία!
Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα, έτσι «συμπεριφέρονται» ΟΛΑ τα δυτικά ΜΜΕ και ΟΛΟΙ οι δυτικοί δημοσιογράφοι!
Για παράδειγμα στην Ιταλία το κρατικό κανάλι RaiNews24 (http://www.rainews24.it/it/news.php?newsid=170571) “δικαιολογεί” την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό με το επιχείρημα πως στόχος ήταν το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
«Ξεχνάει», όπως φαίνεται και στις...
φωτογραφίες, ότι η συνοικία Bab Touma είναι η κύρια Χριστιανική περιοχή της Δαμασκού, με Χριστιανικές εκκλησίες, οι μεγαλύτερες Λαϊκές Αγορές φρούτων και ξηρών καρπών, αγορές τυριών και λαδιού.
Και επίσης «ξεχνάει» ότι οι τρομοκράτες μισθοφόροι των ΗΠΑ κτύπησαν στο κέντρο της Bab Tuma την Κυριακή! Την ώρα που, για αιώνες, οι πιστοί Χριστιανοί βγαίνουν για την καθιερωμένη τους βόλτα -αδελφωμένοι με τους Μουσουλμάνους της Συρίας, με τους οποίους δεν τους χωρίζει τίποτα- μετά το τέλος των λειτουργιών στις Χριστιανικές εκκλησίες!
Και στην Ελλάδα η ίδια συμπεριφορά. Αναμεταδίδουν επακριβώς τα δελτία που συντάσσουν στα σύνορα Τουρκίας-Συρία, στο Κέντρο Επιχειρήσεων των επιθέσεων εναντίον της Συρίας, που διευθύνουν στελέχη των μυστικών υπηρεσιών Cia & Mossad!
---
Η ιμπεριαλιστική επίθεση των τρομοκρατών: ΗΠΑ, Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία και δικτατορικά αραβικά καθεστώτα, θα γίνει ο τάφος τους!
Σχετικά:
Ότι κρύβουν για τη Συρία τα αμερικανοσιωνιστικά ΜΜΕ και οι ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφοι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου