Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι ξεδιάντροποι αμοραλιστές αφού πετσόκαψαν τις ζωές των Ελλήνων πήγαν το βράδι του προυπολογισμού στη ταβέρνα να το γλεντήσουν!


O αμοραλισμός και η κτηνωδία των ξιπασμένων κυβερνώντων δεν έχει όρια. Την ώρα που εντός του κοινοβουλίου πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις, τις ζωές δηλαδή εκατομμυρίων συμπολιτών τους, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας παρακολοθούσαν τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Στη συνέχεια και μετά την ψήφιση των οδυνηρών μέτρων 25 φαύλοι βουλευτές της ΝΔ-μαζί τους και ο διαγραφείς Κασαπίδης πήγαν σε ένα παλαιό πασοκικό στέκι, στη ταβέρνα το "Ξύλινο Τζάκι" και το γλένταγαν χωρίς να ντρέπονται. Την αποκάλυψη κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης>

Ο κ. Χρ. Σταϊκούρας ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δεν φημίζεται για την γαλαντομία του. Συναινεί στο κόψιμο μισθών και συντάξεων. Κόβει ό,τι βρει μπροστά του. Αλλά όταν ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ, ε, τότε βάζει βαθιά το χέρι. Κέρασε και τους 25 βουλευτές της ΝΔ και έναν ανεξάρτητο βουλευτή που βρέθηκαν αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού στην πάλαι ποτέ πασοκική ταβέρνα «Ξύλινο Τζάκι» στην περιοχή του «Κάραβελ», για να το γιορτάσουν!


***
 Ήταν μεγάλο το κέφι των βουλευτών επειδή ψηφίστηκε άνετα ο προϋπολογισμός τόσο που το κρασάκι που συνόδευε τον πατσά έρεε  συνεχώς. Η σύνθεση ήταν περίεργη, αφού στην ταβέρνα αυτή βρέθηκαν και βουλευτές που δεν προέρχονται από την περιφέρεια, όπως για παράδειγμα ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, ένας υπουργός ο κ. Ευ. Στυλιανίδης, ένας πρώην δήμαρχος, ο κ. Ν.  Κακλαμάνης, ο διαγραμμένος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα κ. Γ. Κασαπίδης και πολλοί άλλοι κυρίως νεοεκλεγέντες βουλευτές. Τρώγοντας τον πατσά, οι βουλευτές της ΝΔ συναγωνίζονταν ποιος θα πει τα θερμότερα λόγια για τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά. Μήπως μυρίστηκαν τον ανασχηματισμό;

***
 Ακόμα και από τον κ. Κασαπίδη που είχε διαγράψει ο κ. Σαμαράς δεν έλειψαν τα καλά λόγια για τη στρατηγική και κυρίως για το όραμα για μια νέα Ελλάδα που έχει ο Πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας σ΄ όσους τον ρωτούσαν γιατί δεν ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙΙ, ότι έτσι τον είχε συμβουλεύσει ο... πνευματικός του στο χωριό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου