Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Εμφανώς βασανισμένοι απο την αστυνομία οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο βελβεντό

Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία στο photoshop cs4. Μόνο σε μία έχουν αφαιρέσει τα properties, στις υπόλοιπες 3, αν τις κατεβάσετε, φαίνεται ακόμα στα properties με τι μηχανή έχουν τραβηχτεί (η μία είναι με κινητό) και σε τι πρόγραμμα έχουν επεξεργαστεί. Δεν έχει φυσικά καμία σημασία το πρόγραμμα, τα γράφω μόνο γιατί ελπίζω να μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά...
Το χειρότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να μπορούν να βγάζουν μόνοι τους στη δημοσιότητα αποδεικτικά βασανισμού και η κοινωνία να μην αντιδρά...
οι βασανιστές της ΕΛ.ΑΣ. έπιασαν πάλι δουλειά
Η ακροδεξιά κυβέρνηση δεν κρατά πια ούτε τα προσχήματα απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα. Πριν λίγο τα καθεστωτικά δελτίο ειδήσεων πρόβαλε τις φωτογραφίες τεσσάρων νέων ανθρώπων οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τη ληστεία σε δύο τράπεζες στο Βελβεντό της Κοζάνης. Οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές καθώς βλέπουμε τα πρόσωπα νέων ανθρώπων εντελώς παραμορφωμένα απο ξυλοδαρμό. Χείλη σχισμένα,μάτια κλειστά απο το πρήξιμο,αιματώματα.
Βάση των ίδιων των νόμων τους από τη στιγμή που κάποιος έχει συλληφθεί ανεξάρτητα του εγκλήματος που κατηγορείται ή έκανε, απαγορεύεται κάθε χρήση ξυλοδαρμού και βασανισμού απο τις αρχές.
Το υπουργείο προστασίας της κυριαρχίας και της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τρομοκρατήσει το λαό δεν κρατά ούτε κάν τα προσχήματα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
η ακροδεξιά κυβέρνηση με τη δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, προσπαθεί να περάσει το Μήνυμα ότι η αντίδραση της σε οτιδήποτε θεωρεί ότι στρέφεται εναντίον της πολιτικής της και μέσα απο το δόγμα "νόμος και τάξη" δείχνει το πραγματικό πρόσωπο κάθε εξουσίας και φασισμού, αυτό που προκειμένου να κρατηθεί στον εξουσιαστικό της θρόνο δεν θα διστάσει ακόμη και να δολοφονήσει όποιον πέσει στα χέρια των αστυνομικών σκυλιών της. Είναι προφανές ότι η δημοσιοποίηση εικόνων ακόμη και κακοποιημένων συλληφθέντων γίνεται σκόπιμα με σκοπό της τρομοκράτηση κάθε ανθρώπου που θα σηκώσει το κεφάλι απέναντι στους βασανιστές υπαλλήλους της.

και μια παρατήρηση με στοιχεία γιά το photoshop που χρησιμοποιήθηκε!

 ναι από photoshop4 ειναι
 https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/screenshot_1ppzx0u.jpg
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1454261 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου