Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ;;;ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται για κλοπή... μετά από ληστεία

Συνέβη κι αυτό. Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν ληστεία που έγινε στα γραφεία της υπηρεσίας στο Μαρούσι, προκειμένου να αποσπάσουν και οι ίδιοι μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται για κλοπή...  μετά από ληστεία
Το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 2ας Μαρτίου στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Μαρούσι, όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα εφόρμησαν στο εσωτερικό του καταστήματος την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή και, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και, άρπαξαν περίπου 70.000 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Βήμα», ελάχιστα λεπτά αργότερα, τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ, εκμεταλλευόμενοι την γενική σύγχυση που επικράτησε, άρπαξαν και αυτοί μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο της εταιρείας.
Την υπόθεση άρχισε να ερευνά κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής το οποίο, μετά
την ανάλυση των καμερών και άλλων στοιχείων της υπόθεσης, ανακάλυψε ότι οι ληστές άρπαξαν περίπου 55.000 ευρώ με τα υπόλοιπα περίπου 15.000 να καταλήγουν στις τσέπες τριών υπαλλήλων της εταιρείας που ήσαν παρόντες στο περιστατικό και κατηγορούνται ότι δεν άφησαν να πάει χαμένη την «ευκαιρία».
Όπως σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «είναι εντυπωσιακό που τρεις υπάλληλοι χωρίς καμία άλλη ποινική εμπλοκή δεν είχαν κανένα δισταγμό και αναστολή να εκμεταλλευθούν αμέσως αυτήν την εγκληματική περίσταση και να αρπάξουν και μοιρασθούν το συγκεκριμένο ποσό».
Ήδη για αυτό το περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου