Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ!ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ (ολλ. Jeroen Dijsselbloem) ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ!Ο ΚΩΛΟΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩς ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ!
ΑΑΧ ΕΥΡΩΠΗ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕΣ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ!

Παραιτήθηκαν δυο υπουργοί στην Ολλανδία γιατί παραπλάνησαν το Κοινοβούλιο


Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ολλανδίας (φωτογραφία) και ο υφυπουργός του παραιτήθηκαν επειδή παραπλάνησαν το κοινοβούλιο της χώρας σχετικά με πληρωμή ύψους 2 εκατ. ευρώ του δημοσίου σε γνωστό στις αρχές κακοποιό.
ΩΡΑΙΑ ΦΑΤΣΑ Ο ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΛΛΑΝΔΟΣ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!
Παραιτήθηκαν δυο υπουργοί στην Ολλανδία γιατί παραπλάνησαν το Κοινοβούλιο
    




Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ολλανδίας και ο υφυπουργός του παραιτήθηκαν τη Δευτέρα, μετά την αποκάλυψη στοιχείων που καταδεικνύουν ότι παραπλάνησαν το κοινοβούλιο της χώρας σχετικά με πληρωμή ύψους 2 εκατ.
ευρώ που είχε κάνει το δημόσιο το 2001 σε έναν γνωστό στις αρχές κακοποιό.

Ο υφυπουργός Φρεντ Τέβεν, ο οποίος ήταν τότε αρχιεισαγγελέας, είχε εγκρίνει την επιστροφή, αφορολόγητου, του ποσού στον Κέες Χέλμαν, έναν έμπορο
ναρκωτικών, αφού οι αρχές απέτυχαν να αποδείξουν πως τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από αυτόν αποτελούσαν προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας.

Οταν η καταβολή των χρημάτων αυτών ήλθε στο φως πέρυσι, τόσο ο ίδιος, όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιβο Οπστέλτεν είπαν στο κοινοβούλιο ότι τα χρήματα ήταν λιγότερα και υποστήριξαν ότι όλα τα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση αυτή έχουν χαθεί.

Οι δυο πολιτικοί, που ανήκουν αμφότεροι στο Φιλελεύθερο Κόμμα του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, ανέφεραν ότι η αποτυχία τους να βρουν τα έγγραφα κατέστησε τις θέσεις τους αδύνατον να υποστηριχθούν επαρκώς.

Οι παραιτήσεις για την πληρωμή αυτή, η οποία τυπικά δεν ήταν παράνομη, σηματοδοτούν την κλιμάκωση των εντάσεων ανάμεσα στους Φιλελεύθερους και τους εταίρους τους στον κυβερνητικό συνασπισμό, τους Εργατικούς, ενόψει των κρίσιμων περιφερειακών και νομαρχιακών εκλογών που θα διεξαχθούν αργότερα εντός του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου