Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

“Εμένα κάντε με ό,τι θέλετε,αλλά σώστε το ανήλικο παιδί μου”!Ιδού κραυγές και σελίδες ντροπής για δικαστές,αστυνομικούς και υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων…

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σε μια γυναίκα με εγκυμοσύνη στον 9ο μήνα γυναίκες δικαστίνες έγραψαν σε απόφασή τους “είναι κατα τους ισχυρισμούς της έγκυος στον 9ο μήνα …”κλπ κλπ

Το θέμα της δίκης ήταν ζωής και θανάτου και οι δικαστές έκριναν απορριπτικά για το αίτημα της γυναίκας και η διατύπωση αυτή δεν ήταν μεν στο κύριο θέμα της κρίσης τους,αλλά αυτό παρήγαγε την άσχημη εικόνα για την γυναίκα που έφτασε στη Δικαιοσύνη με αιτήματα και μεταξύ άλλων παρακαλούσε να ικανοποιηθούν διότι ήταν και έγκυος στον 9ο μήνα.

Τόλμησαν και τα έγραψαν αυτά δικαστές ,ως να μην ήταν αποδείξιμη η εγκυμοσύνη και η απλή ψηλάφηση,από τυφλό και μη έχοντα καμία γενικά από τις πέντε αισθήσεις…

Τελικά το παιδί πέθανε 2-3 ημέρες πριν γεννηθεί απο περίδεση λόγω του “τρεξίματος”της μητέρας…

Η γυναίκα όλως συμπτωματικώς είχε γκρεμίσει μια διοίκηση τράπεζας για την οποία σφοδρά ενδιαφέρονταν πολιτικά πρόσωπα…

Ο κουλουρας Γιώργος Γκρέκας είχε ως επιχειρηματίας γκρεμίσει το αφήγημα περι δήθεν ληστείας στο στρατόπεδο του Καρέα.Διότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά τύχη.

Αντι βραβείου απο την πολιτεία με το κυνηγητό τον κατάντησαν κουλουρά.

Ο κουλουράς διεκδικεί μια θέση κουλουρά στο σταθμό του Μετρό Ελληνικού.

Εισπράττει από την Αστυνομία και τον Δήμο Ελληνικού ένα απίστευτο κυνηγητό για παραβιάσεις του νόμου και της άδειας και τεράστιο σε αριθμό και ύψος προστίμων.

Πήγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε.Ρωτάμε τον Δήμαρχο της περιοχής και την Αστυνομία: Υπάρχει κάποιο από τα πρόστιμα που δεν κατέπεσε στα δικαστήρια;Ποιό είναι το συνολικό ύψος των προστίμων;

Καμία απάντηση.Πάμε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.Μας ενημερώνει εγγράφως ότι θα λάβουμε απαντήσεις για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ αυτό από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.

Τοπικός αξιωματικός μας στέλνει μια απάντηση ότι …δεν μας απαντά ,διότι και διότι και μας παραδίδει μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου.

Ο τοπικός Δήμος δεν μας απαντά καθόλου.

Σε έγγραφό του με ημερομηνία 9/2/22 ο Δήμος γράφει ότι μια από τις άδειες δόθηκε  για τον ίδιο χώρο σε άλλο πολίτη στις 29/12/2014 και είναι νόμιμη κλπ κλπ

Ομως όπως προκύπτει από το έγγραφο 20441/19/6/2015 το Υπουργείο Εσωτερικών ζητεί από την αποκεντρωμένη Διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς το Δήμο Ελληνικού,ώστε να συμμορωθεί στο υπ αριθμ 9/2014 πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου.Το πρακτικό ΑΚΥΡΩΣΕ την άδεια αυτή ως ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ.

Δηλαδή η άδεια είχε ακυρωθεί το 2014 και ο Δήμος ΔΕΝ είχε συμμορφωθεί το 2015,όπως ζητούσε ο θιγόμενος κουλουράς…

Το 2022 ο Δήμος αντί συγνώμης στον κουλουρά έγραψε στην Αστυνομία ότι όλα ήταν νόμιμα με την…μη νόμιμη άδεια γιατί τηρήθηκαν οι νόμιες διαδικασίες!!!

Ελλαδιστάν 2022!Εκεί που θα γίνει η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη.μήπως γιαυτό έχουν αξία οι άδειες αυτές;

Ο κουλουράς και ο γυιός του δεν  πήραν την άδεια χαριστικά αλλά για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους…

Στην Ευελπίδων έγινε μια δίκη μεταξύ μιας Μολδαβής και ενός ΈλληναΘέμα της δίκης “ολως ελαφρά σωματική βλάβη” για την οποία δεν απευθύνθηκε το θύμα ούτε σε Αστυνομία,ούτε σε ιατροδικαστική υπηρεσία.Ήταν,λέει,όλως ελαφρά

Ποινή: βαρύτερη από ανάλογη σε κατ εξακολούθηση ασέλγεια σε ανήλικο!!!

Συνθήκες: Με δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε στη μητέρα να επικοινωνεί με το ανήλικο παιδί της επειδή το 2016 της έκανε μήνυση ο Ελληνας “φερόμενος ως πατέρας”(σημ συντ:!!!) για ελαφρή σωματική βλάβη του παιδιού της.Δηλαδή το χαστούκισε κλπ και γιαυτή τη σωματική βλάβη δεν πήγαν ούτε σε ιατροδικαστή για μια εξέταση.

Η μητέρα,πρωην μις Μολδαβία,αμφισβητεί εντελώς το χτύπημα και καταθέτει ότι:

-ο μηνυτής δεν έχει καμία σχέση με το παιδί και δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας,αλλά ότι εξαναγκάστηκε να τον αναγνωρίσει στα πλαίσια “συμφωνίας ειρήνης μεταξύ τους”.Ακατανόητος εντελώς ο λόγος του “πολέμου”,για τον οποίο θα χρειαζόταν στη συνέχεια “ειρήνη”.

-ο μηνυτής δεν κατέθεσε,παρότι προκλήθηκε έντονα, ούτε ΜΙΑ φωτογραφία με το παιδί από τη γέννησή του το 2006 μέχρι και να φτάσει στα 10 του χρόνια, διότι δεν ήταν πατέρας του και δεν υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες,αφού ήταν πάντα απών ως πατέρας και γνωστός μόνον ως φίλος και γείτονας.

-ότι στην ιερή στιγμή του μαιευτηρίου όχι μόνο δεν υπήρξε φωτογραφία και παρουσία του,αλλά στο έγγραφο γέννησης αναφέρεται κενό στο όνομα πατρός.Δηλαδή ΑΓΝΩΣΤΟΥ πατρός για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Αυτό κατατέθηκε και στο δικαστήριο!!!

-ότι πατέρας του παιδιού είναι άλλος,ο οποίος όχι απλώς κατονομάστηκε,αλλά και έκανε αιτηση ασφαλιστικών για να αναγνωρισθεί ως πατέρας με επιμέλεια κλπ και η οποία απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους και εκείνος στη συνέχεια εξαφανίστηκε κάπου στη Βόρειο Ελλάδα,όπου κατοικεί.

-ότι η αμφισβήτηση ήταν τόσο έντονη ώστε το 2016 συμφώνησαν να κάνουν εξέταση DNA  για να διαπιστωθεί η πατρότητα και εκείνος υπαναχώρησε για τα έξοδα των …200 ευρώ και δεν τήν έκανε ,την ώρα που ισχυρίζεται ότι έδινε(ΧΩΡΊΣ ΠΑΤΡΙΚΉ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ!!!) τεράστια ποσά στη μητέρα για να στεγαστεί και να ζει καλά με το παιδί.

-ότι όλος ο πόλεμος ξέσπασε το 2015-2016, διότι η μητέρα αποφάσισε να παντρευτεί συμπατριώτη της, με τον οποίο και πράγματι παντρεύτηκε και κατάλαβε ο Έλληνας ότι το παιδί θα φύγει στον Καναδά και μεταξύ άλλων ,πιθανόν είναι να θεώρησε ότι δεν θα μπορεί να το εμφανίζει ως παιδί του στον περίγυρο.

Αυτά όλα εμφανίστηκαν στο δικαστήριο αλλά κάτω από συνθήκες μάλλον άθλιες και ενώπιον του παιδιού που είναι σήμερα 16 χρόνων.

Αρχικά η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε στους μάρτυρες και ανάμεσά τους και σε ερευνητή ότι δεν θα επιτρέψει να ακουστεί ούτε λέξη αμφισβήτησης της πατρότητας,αλλά αυστηρά μόνο το θέμα των χαστουκιών.

Όμως εν τέλει έγινε το ακριβώς αντίθετο!!!

Εισαγγελέας και σύνεδρος του δικαστηρίου ρωτούσαν τη μητέρα πώς έλαβε άδεια παραμονής στην Ελλάδα αφήνοντας να εννοηθεί ότι έλαβε άδεια γιατί είχε γεννήσει παιδί και άρα δεν μπορούσε να φύγει ακόμα και αν δεν είχε άδεια νόμιμης παραμονής.Αρα στα πλαίσια συναλλαγής.Ρωτούσαν αν συνέχισε την διαδικασία αναγνώρισης του παιδιού από τον πρώτο που το ζήτησε και γιατί και πως.

Προφανώς είχαν σφοδρές αμφιβολίες για το ποιός είναι ο πατέρας του παιδιού πραγματικά,παρά την εκούσια δικαστική αναγνώριση.Τρείς ώρες δίκη γιατί ναι μεν απαγόρευσαν σε μάρτυρα να μιλήσει για το DNA,΄όπως θα φανεί δημόσια και απο τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά ο χρόνος ΔΕΝ αφιερώθιηκε στα χαστούκια.Μάλιστα η πρόεδρος έδιωξε τον ερευνητή και στην συνέχεια τον ξανακάλεσε όταν η πλευρά της μητέρας διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Αυτές οι αμφιβολίες όμως εκφράζονται με τον πιό χαρακτηριστικό τρόπο στο κατηγορητήριο ,με το οποίο καταδίκασαν σε εξοντωτική,κατά την κρίση μας και αναλογικά ποινή, τη μάνα.

Στο κατηγορητήριο αυτό γράφεται “ο φερόμενος ως πατέρας” και στο δεύτερο απο τα σημεία στα οποία αναφέρεται σε αυτόν γράφει “τον θεωρούσε το παιδί ως πατέρα”.

Άρα συμπεραίνει κανείς ότι και ο εισαγγελέας που συνέταξε το κατηγορητήριο αμφέβαλε σφόδρα για τον πατέρα.Το κατηγορητήριο συντάχθηκε τον Γενάρη του 2021.Ο συγκεκριμένος είχε αναγνωρισθεί εκούσια ως φυσικός ,πραγματικός πατέρας το 2017.Και όμως το 2022 στα δικόγραφα(κατηγορητήριο) ο εισαγγελέας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΘΕΙ Και ΔΥΟ φορές τον αναφέρει ως φερόμενο πατέρα και θεωρηθέντα(σε παρελθόντα χρόνο!!!)πατέρα!!!

Ελλάδα-Μολδαβία 2022…Ντροπή σε όλους!!!

Το κατηγορητήριο χωρίς καμία ιατροδικαστική εξέταση γράφει ότι “προξένησε εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη στον 10χρονο,τον οποίο κτυπούσε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΖΩΝΗ με ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και με τα χέρια της στο σώμα και του προξενούσε(σ.σ. άρα συνεχώς και καθημερινά!!!)μώλωπες στο σώμα και ερυθρότητα γιατί δεν ήθελε να φάει το φαγητό του ή ζητούσε να δει αυτόν που ΘΕΩΡΟΥΣΕ πατέρα του…”

Φυσικά προξενούνται μώλωπες  και ερυθρότητα με καθημερινά χτυπήματα με ζώνη στο πρόσωπο και στα χέρια ,αλλά πάει κανείς στο αστυνομικό τμήμα και στον ιατροδικαστή και με μίας ημέρας χτυπήματα διότι φαίνονται.Πόσο μάλλον αν τα χτυπήματα ήταν  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,κάτι που θα είχε κάνει το παιδί σε κακό χάλι.Και άρα όχι απλώς θα τα κατέγραφαν σε ιατροδικαστική έκθεση,αλλά θα το κρατούσαν για νοσηλεία και θα το έπαιρναν αμέσως από τη μητέρα.

Πως γίνεται να μην έχει συμβεί τίποτα απο όλα αυτά;Ελλάδα -Μολδαβία 2016 και 2022…

Αναφέρθηκε επίσης ότι η μητέρα γέμισε την περιοχή με αφίσες ότι είναι παιδεραστής και όχι πατέρας ο συγκεκριμένος.

Ο συγκεκριμένος έκανε μεν μηνύσεις για δυσφήμηση,αλλά ως σήμερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ το προφανές.Να κάνει εξέταση DNA να αποδειχθεί ότι είναι πατέρας και έτσι να κλείσει το στόμα κάθε αμφισβητία και του Εισαγγελέα,όπως είπε η πλευρά της μητέρας στο δικαστήριο.

Παρ όλα αυτά το τρομερα ΚΕΝΑ το δικαστήριο καταδίκασε σε ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ποινή 2,5 ετών  τη μητέρα για “χαστούκια ελαφράς σωματικής βλάβης” τα οποία ΔΕΝ έφτασαν ούτε στην Αστυνομία,ούτε και στην ιατροδικαστική Υπηρεσία,ώστε να αποδειχθούν και κάθε κατεργάρης και κατεργάρισα να πάει στον πάγκο.

Γιατί είναι εξοντωτική η ποινή;

Προχθές Εφετείο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών 70χρονο για ασέλγεια κατ εξακολούθηση σε ΑΝΗΛΙΚΟ και του επέβαλε ποινή με αναστολή και να την εκτίσει στο…σπίτι του!!!

ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ 2022.

Η Μις Μολδαβία πήγε να πει την ιστορία της σε δημοσιογράφο τις ημέρες εκείνες ,κατά τις οποίες μια όμορφη Αλβανίδα μητέρα πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι, γιατί την απέκλεισε τεχνηέντως από το παιδί της…

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση του Κολωνού και του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας ισχυροί  της εξουσίας εμφανίζονται όχι ως προστάτες των ανηλίκων,αλλα ως βιαστές και δράστες…

Πως μπορεί κανείς να εξηγήσει το γεγονός ότι δεν διατάσσεται DNA για να βεβαιωθεί επιστημονικά με ποιόν βρισκόταν και βρίσκεται ένα ανήλικο;

“Εμένα κάντε με ό,τι θέλετε!Ομως σώστε το παιδί μου,διατάξτε DNA και θα διαπιστώσετε ότι το παιδί βρίσκεται απο ανήλικο σε κλειστές πόρτες με έναν ανύπαντρο άντρα που δεν είναι πατέρας του.Γιαυτό αρνείται να κάνει DΝΑ” ήταν η τελευταία κραυγή της μητέρας,πρώην μις Μολδαβία στο δικαστήριο ,το οποίο την εξόντωσε…

Φωνή στην έρημο κύριοι;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου