Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Των ξεφτιλισμένων που προχώρησαν σε ετούτο το έγκλημα, ζητώ την τιμωρία

Με τσιριχτή φωνή ύαινας, 13/4/2017: «Να τα πουλήσουμε όλα! Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα. Τα πάντα! Μόνο με την ιδιωτική οικονομία προχωράει το χρήμα!»

5 μήνες μετά, ο Τσίπρας δήλωνε: «Με την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η χώρα γλίτωσε ένα μεγάλο βάρος»

Κωστής Χατζιδάκις: «ο ΟΣΕ ήταν η πιο προβληματική επιχείρηση της Ευρώπης. Χάρη στις δικές μας παρεμβάσεις επιτεύχθηκε η μετέπειτα αποκρατικοποίηση της εταιρείας».

Κ. Αχ. Καραμανλής, 20/2/2023: «Είναι ντροπή -και ντρέπομαι- που θέτετε θέματα ασφαλείας και θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή όταν σας εξήγησα -και το ξαναλέω- ότι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι ΥΔΥ, διασφαλίζουμε την ασφάλεια».

• ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Το πρωθυπουργεύον άθυρμα θα επισκεπτόταν χτες το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος!!! Κάτι που σταμάτησε να δουλεύει προμνημονιακά, ενώ υπήρχαν οι υποδομές και η επικοινωνία σταθμάρχη-μηχανοδηγών αφέθηκε στα κινητά (!!!) και ο μεγάλος σιδηροδρομικός κόμβος σε έναν άρον-άρον βαφτισμένο από αχθοφόρο, σε σταθμάρχη.

Απέλυσαν 700 εργαζόμενους και προκήρυξαν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 90 μονίμων σταθμαρχών και κλειδούχων, με ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ από τις 19 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2023, (ακριβώς μέσα στις γιορτές) και ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ για να γουστάρουν διορίζοντας κι εκεί, τα δικά τους παιδιά. 

Ο 60χρονος ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ Λάρισας, ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ του ΟΣΕ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του υπουργείου Παιδείας, χωρίς εκπαίδευση και χωρίς εμπειρία μετακινήθηκε άρον – άρον στη θέση του σταθμάρχη ενός από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς κόμβους

• ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ο Ντογιάκος διατάσσει «το μαχαίρι το κόκκαλο». Ο γιος του, εκτός από δικηγόρος των funds, τοποθετήθηκε ως μετακλητός στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

https://1voice.gr/isidoros-ntogiakos-o-gios-toy…/

Οι ΜΑΤατζήδες ψεκάζουν και βαράνε στο ψαχνό τη διαδήλωση με τις μαύρες σημαίες.

Οι δράκουλες κάνουν «διαχείριση» ακόμα και των νεκρών παιδιών. Ενώ τα εισιτήρια κλείνονται ονομαστικά και για συγκεκριμένη θέση, για τα 3 πρώτα βαγόνια του μεγάλου θανατικού, δεν έδωσαν καν τα ονόματα των επιβαινόντων, ώστε να μην υποστούν, τουλάχιστον, οι δικοί τους το μακάβριο μαρτύριο της αναζήτησης ανάμεσα σε καμένα πτώματα και κομμένα μέλη.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ
ΟΥΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου – f/b

 

2 σχόλια: