Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζική και οργισμένη διαδήλωση στα Χανιά για να μην συγκαλυφθεί το κρατικό έγκλημα με θύμα τον Κώστα Μανιουδάκη

Λάβαμε και παραθέτουμε (με δικές μας συντακτικές παρεμβάσεις):

Μαζική και οργισμένη ήταν η σημερινή διαδήλωση στα Χανιά για να καταγγελθεί ο βάναυσος ξυλοδαρμός που υπέστει από άντρες των ΤΑΕ Σούδας ο 58χρονος Κώστα Μανιουδάκη και ο οποίος είχε ως κατάληξη των θάνατο του. Ηταν άλλη μια κρατική δολοφονία και ο κόσμος που πλημμύρισε τους δρόμους απαίτησε να μην θαφτεί κι αυτό το έγκλημα κάτω από μια ΕΔΕ απ’ αυτές που ξέρουμε που καταλήγουν.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στα Χανιά, όπου ακούστηκε με ένταση τα συνθήματα “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, “Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί ,τι κάναν στον Κωστή ” και “Κώστας Μανιουδάκης, Σαμπάνης, Καλτεζάς / Αλέξης Γρηγορόπουλος/ αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ”.

Στο δικαστήριο που θα γίνει μετά την μήνυση που έχει καταθέσει η οικογένεια του δολοφονημένου Κώστα Μανιουδάκη σε βάρος των αστυνομικών-φονιάδων θα βρίσκονται όλα τα Χανιά για να μην κουκουλωθεί κι αυτή η κρατική δολοφονία.

Εμείς να προσθέσουμε ότι απ’ την πρώτη στιγμή διαφάνηκε απόπειρα συγκάλυψης με την ιατροδικαστική εξέταση η οποία κάνει λόγο μόνο για “παθολογικά αίτια απουσία κακώσεων”, κάτι που διαψεύδεται ακόμα και από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν στην κηδεία του ανθρώπου, όπου τα σημάδια των χτυπημάτων ήταν ακόμα εμφανή, όπως αναφέραμε σε ανάρτησή μας

πηγη 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου