Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Σειρά να κουκουλώσουν εντελώς το έγκλημα των Τεμπών.


Γράφει ο mitsos175

Εμείς το ξέραμε εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη Μπανανία μας, υπάρχει άδικη, διεφθαρμένη, παράλογη, ταξική δικαστική εξουσία, που βγάζει αποφάσεις κατά πως συμφέρει τη συμμορία που κυβερνά.

Με τα Μνημόνια το κατάλαβαν περισσότεροι, τώρα, μετά την απόφαση – σκάνδαλο, το κουκούλωμα των υποκλοπών, το έχουν καταλάβει όλοι, πλην δεξιών αμνοεριφίων, που είναι τα μόνα δίποδα που κολλάν την πανώλη των μηρυκαστικών.

Τα γράφαμε στο site μας, σχολιάσαμε το κουκούλωμα των παρακολουθήσεων από τους συνενόχους των πολιτικών… το μόνο που έχω να πω είναι πως, αν το ΠΑΣΟΚ αλλάξει αρχηγό, άντε μετά να παρακολουθεί ο Μητσοτάκης τον καινούριο από την αρχή.

Η εθνική ασφάλεια είναι ο φερετζές του μαφιόζου. Κάτι σαν την «τιμή του στρατού της Γαλλίας» για όποιον έχει δει την υπόθεση Ντρέιφους, την παλιά ελληνική ταινία. Ό,τι βρωμιά θέλουν να κάνουν, την κρύβουν πίσω από το τρίπτυχο «πατρίς θρησκεία οικογένεια», το οποίο δεν είναι μόνο χουντικό είναι και μαφιόζικο.

Αθώοι και οι δυο (μάλλον άσχετοι) για τη δολοφονία Καραϊβάζ. Πάλι τα είχαμε πει, δεν ήταν δύσκολο άλλωστε να προβλέψουμε την κατάληξη, μόνο σε παρωδίες πας να σκοτώσεις με αμάξι που γράφει διεύθυνση και όνομα, κι αν έχει χιούμορ ο σκηνοθέτης βάζει τον εκτελεστή να αφήνει και κάρτα με τα στοιχεία του στον τόπο του εγκλήματος «Επαγγελματίας εκτελεστής, ταχύτητα, σιγουριά, εχεμύθεια»!

Τι μένει λοιπόν; Ένα ακόμα μπάζωμα στο έγκλημα των Τεμπών. Να βγει ο Μητσοτάκης από το βόθρο, να λεν οι ΑΡΔ, τα τρολ και οι μετακλητές μύγες «τι ωραία μοσχοβολά!» Δεν έχουμε καμία αμφιβολία με τέτοιους δικαστές τι θα γίνει. Θα είχε ήδη γίνει, αν οι γονείς δεν πήγαιναν το σκάνδαλο της δολοφονίας στο εξωτερικό.

Αλλά όταν έχει τους πετσωμένους μέσα, σκοτίστηκε τι λένε έξω. Εμείς τα έχουμε ζήσει παλιότερα με τον προηγούμενο χουντικό προδότη, τον Παπαδόπουλο. Τόσα εγκλήματα έκανε, δεν βρέθηκε κανείς δικαστής να πει πως πρέπει να πάει μέσα. Μόνο όταν έπεσε η χούντα. Έτσι θα γίνει και τώρα.

Φυσικά παρακολουθούνται όλοι, όπως παρακολουθούνταν παλιότερα. Τελικά οι παλιοί καταδότες, οι παλιορουφιάνοι, είναι πιο αποτελεσματικοί από τα λογισμικά και τις σύγχρονες σαχλαμάρες. Ειδικά στο Μπανανιστάν μας. Δεν μας παρακολουθούσαν τόσες δεκαετίες; Όχι βέβαια ηθικά, αλλά νόμιμα. Γιατί μας παρακολουθούσαν; Γιατί εμείς οι κομμουνιστές έχουμε ενδιαφέρον! Άσε που έτρεμαν οι μικροτσούτσουνοι μην τους πάρουμε τις γυναίκες…

Ο Μητσοτάκης παρακολούθησε και τους δικούς του. Να δει το παιδί, πόσες μίζες παίρνουν πραγματικά. Να μην τον ρίξουν στη μοιρασιά. Τόσα όπλα στέλνει στην Ουκρανία. Εδώ μια αποκάλυψη: Οι Ουκρανοί καρφώνουν πως δε θα είναι 32 τα F-16 που θα τους χαρίσουμε, θα είναι κοντά στα 90!

Το κόλπο γνωστό. Θα αποσύρει 90 μαχητικά με τη δικαιολογία πως είναι παλιά και θα τα στείλει να βομβαρδίσουν τη Ρωσία! Μετά θα μας πει «έχουμε κενά στην άμυνα, ξηλωθείτε»! Μαφιόζοι, οι πιο αδίστακτοι μαφιόζοι. Όλοι τους. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου