Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΑΜΑΘΑΤΕ;

Καλημέρα σε όλες και όλους!
 η εκκλησια μας γιορταζει:
την ΤΡΙΤΗ!!! ευρεση της τιμιας κεφαλης  του αγιου ενδοξου προφητου προδρομου και βαπτιστου Ιωαννη(το μετεφερα αυτολεξεί απο το ημερολογιο της εκκλησιας!!!!) ,ευχη μου να γιορταζουμε απο σημερα το χασιμο του Βλοκογιωργακη και των συν αυτο!και να χαθει η κεφαλι του μικρο το καλο,ολοι αυτοι, πρεπει να χαθουν και να μην ξαναβρεθουν!
στον αγυριστο παλιοτομαρα,δοσιλογοι ολων των παραταξεων!!!

Χτες όπως με χαρά σας είχα γράψει,το φιλότιμο μας κάπου θίχτηκε και με αφορμή την χλεύη του μηνύματος των Ισπανών,που ελεγε να κανουν ολοι ησυχια,για να μην ξυπνησουν οι Ελληνες!!
Ετσι μεσα απο το facebook ξεκινησε ακομματιστα κινηση η μαλλον κινησεις,για συγκεντρωσεις στο Συνταγμα(Αθηνα),στο Λευκο Πυργο(Θεσσαλονικη) και τελικα σε ολη την Ελλαδα!!τα καθαρματα ερριξαν χτες το βραδυ τη σελιδα,Αγανακτισμενοι στην Αθηνα!οταν ειχε περιπου 3200 συμμετοχες εγινε χαμος στο θεμα αναφερθηκε και το CNN,ξανανεβηκε η σελιδα και μεχρι πριν λιγο ειχε 14000 !!!! συμμετοχες!
Συμμετεχουμε ολοι σε ολη την Ελλαδα!!!!με ασπρα μπλουζακια απο τις 6 το απογευμα,σας δινω τωρα συνδεσμο αλλου μπλογκ,για να μπορεσετε να δειτε ο καθενας στη πολη του,που θα γινει η συγκεντρωση!
Εχουμε Αθηνα,Θεσσαλονικη,,Πατρα,Λαρισα,Ηρακλειο Κρητης,Βολο,Γιαννενα,Κερκυρα Ρεθυμνο,Κοζανη
http://100greekblogs.blogspot.com/2011/05/15-link-facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου