Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τα λεφτα πανε,εχουν πεταξει!!!και εμεις τους εχουμε μη βρεξει και μη σταξει!!

Σε σημερινο της δημοσιευμα η Γερμανικη οικονομικη εφημεριδα ,Handelsblatt,αναφερει οτι οι Ελληνες εχουν καταθεσεις στην Ελβετια περιπου 280 δις euros,και αυτα τα αναφερει πηγη απο την Ελλαδα που κατονομαζεται!
σας παραθετω το αρθρο στο τελος!!
Εμεις βεβαια κοκοκο!
Τον κακομοιρη τον επιχειρηματια και να βαλουμε πλατη στην επιχείριση,δεν κινειται τιποτα στην αγορα και τετοια!Τα κορακια εβγαλαν τα λεφτα μας, εξω και μολις εξαθλιωθουμε θα μας αγορασουν ολους ,ειναι τα γνησια τεκνα των δοσιλογων!
ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!
Αυτο σημαινει εξεγερση, πλατεια, ανατροπη!
Μη μασατε ,ολα ειπαμε τα εχουν υπογραψει, θα μας εξαθλιωσουν και θα μας αγορασουν τσαμπα,ειμαστε και για να μας κλαινε οι ρεγγες !!
Πηγαμε ολοι και αγορασαμε σπιτια, αυτοκινητα,εορτοδανεια,ταξιδια,λουσα κ.λ.π.
μας εδωσαν να μπουχτισουμε,(εχουμε τα χοντρυτερα παιδια στην Ευρωπη!!!!)και αφου μας εριξαν σε ληθαργο, μας την επεσαν!!
Αραγε που πηγαινε ο Καραμητρος και μου ηθελε και Καγιεν ενω δεν ειχε ουτε ποδηλατο(μεγαλωσε με πατινι με ροδες απο ρουλεμαν!)
να πως οιτραπεζες εχουν παρει πισω 160000 αυτοκινητα!!!


και εδω εχουμε βεβαια αποψη, ευκαιρια, θα αγορασω φτηνα μια χαρα αμαξι,ναι ηλιθιες ειναι οι τραπεζες που μας τα εφαγαν ολα, να ξεπουλησουν εδω οσο οσο,τα στελνουν σε χωρες του εξωτερικου και τα μοσχοπουλανε!

Απο δανεια,την πατησε ο κοσμακης και πιστεψε στις διαφημισεις,τον μουρλαναν,στα ωραια μερη τα αμαξια ,τα ξενοδοχεια,τα εστιατορια,καναμε γαμους χιλιαδων εθρω για μια νυχτα ,ετριβαν τα χερια τους ξενοδοχοι,κτηματα Νασιουτζικ και τετοια φαιδρα,ειχαμε φαει πολλη στερηση μας πεταξαν το τυρι και τη φακα δεν την ειδαμε!!!ειχαμε και την ψωρα οι κουτοφραγκοι αυτο οι ξενοι το αλλο χα χα χα οι βλακες κοιμουνται απο τις οκτω ,κανενας δεν κυκλοφορει μετα τις δεκα στις ευρωπαικες πολεις λεγαμε,ο Ελληνας ποτε δεν κοιματα. Και,να τα μπουζουκια ,τα λουλουδια ,τα ιδιωτικα σχολεια,τα ιδιωτικα μαιευτηρια,(γιατι βρε παιδι μου, στα δημοσια πανε γυφτοι),ποιος τα εγκατελειψε τα δημοσια νοσοκομεια και τωρα ξανατρεχουμε σε αυτα;οι γυφτοι; oxi,έμεις, ,ποιος αφησε έρμαιο το κεντρο της Αθηνας και γεμισε τα προαστια;,εμεις παλιότερα μετην προτροπη του εθναρχη!!! ποιος κατεστρεψε την Αθηνα, με τις αντιπαροχες;εμεις,ποιος πρωτοστατησε στην καταστροφη των γραμμων του τραμ στο κεντρο της Αθηνας; εμεις, με την παντελη αδιαφορια μας ,ποιος εστελνε και στελνει τα παιδια του σε 15 φροντιστηρια για τα παντα;έμεις!
Βεβαια ειχαμε και αριστους ενορχηστρωτες,τους αξιοτατους βουλευτες ,υπουργους  και πρωθυπουργους μας!
Ποιος ,(οσο γραφω θυμαμαι και τα παιρνω) χειροκροτουσε και κατεκλυζε τα σταδια την εποχη της χουντας ,στις άληστου μνημης γιορτες; εμεις,
Βεβαια αρκετοι ηταν και αυτοι(ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!) που δεινοπαθησαν (εξοριες,δολοφονιες,φυλακισεις,βασανιστηρια και αλλα)εκεινη τη μαυρη περιοδο για τη χωρα που ηταν η απαρχη των μετέπειτα καταστασεων!

Ποιος ξεχναει το παγκαλοβοδο, που σε συναντηση των υπουργων εξωτερικων ειχε πει οτι οταν εσεις(εννοωντας τους φραγκους)ησασταν πανω στα δεντρα εμεις ειχαμε χοληστερινη!!!
φουσκωναμε απο μαγκια που η υπουργαρα μας τους τα ειπε,ιστορια ομως δεν διαβαζαμε να μαθαιναμε οτι παντοτε οι ξενοι πουλουσαν την Ελλαδα!
Ας τα λουστουμε τωρα,ομωςοχι αγαπητοι μου,τι ειπε το μοσχαρι; μαζι τα φαγαμε,,ωραια επειδη ομως δεν χορτασαμε θα φαμε τωρα εσενα και τους ομοιους σου!Απογονε δικτατορων!!
Εφτασε λοιπον ο κομπος στο χτενι ,αυτους που μας διοικουν και μας εριξαν στο Καιαδα,μεχρις στιγμης εχουμε μωλωπες και σπασιματα,καιρος ειναι να τους σπασουμε τα κεφαλια και να τους παρουμε πισω οτι μας εκλεψαν!
Πως νομιζετε ομως οτι επιτυγχανεται αυτο, με τραπεζικο voucher?
Εαν δεν τους αλλαξουμε τα φωτα στις κλωτσιες,εαν δεν δουμε τον πανευρωπαηλιθιο Γιωργακη και αυτους που τον περιτριγυριζουν ,υπουργους ,βουλευτες ολων των εγκαυμάτων(συγγνώμη κομματων ηθελα να γραψω!!),επιχειρηματιες,μεγαλοδημοσιογραφους,καναλαρχες ,τραπεζιτες,βοδια του πνευματος και  της τεχνης, και αλλα ζωα του βουνου και του λογγου ,να επιβιβαζονται στο εξπρες Σαμινα και το Ηρακλειο ,για τον αγυριστο!
Εαν δεν γινουν ολα αυτα μη περιμενετε προκοπη!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!









Greek Private Money Is Being Moved Abroad, Handelsblatt Reports

Greek private money is being shifted to other countries as a consequence of the economic crisis, with about 280 billion euros ($394 billion) invested in Switzerland alone, Handelsblatt reported, citing Dimitris Kouselas, a state secretary at Greece’s finance ministry.
The amount deposited in Switzerland is equal to 120 percent of Greece’s gross domestic product, the newspaper said. The two biggest Swiss banks manage 20 billion euros in funds owned by Greek private customers, Handelsblatt said, citing people in the Swiss finance industry.


To contact the reporter on this story: Cornelius Rahn in Frankfurt at crahn2@bloomberg.net
To contact the editor responsible for this story: Kenneth Wong in Berlin at kwong11@bloomberg.net







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου