Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος-Καν

Αφου τον θυμηθηκα για διαβαστε δυο λογια για τον κυριο αυτο!Μηνξεχνιομαστε βεβαια!Συμφέρει και εγχωριους η αποπομπη του απο το ΔΝΤ!
Ο Γ.Α.Π(συντομογραφια ,του ονοματεπωνυμου του προικισμενου πρωθυπουργου μας, Γεωργιου Αντρεα Παπανδρεου!), ειχε γινει ρομπα εξαιτιας του.
Ειχε δημοσιοποιησει τις κρυφες τους συνομιλιες μια δημοσιογραφος οταν της το ειχε αναφερει σε συνεντευξη Γαλλικου καναλιου!
Το συντομο βιογραφικο του χωρις περαιτερω σχολια,απλα εχω κανει καποιες επισημανσεις!ο καθενας μας ας αναλογιστει καποια πραγματα!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!


ΠΡΙΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν (Dominique Strauss-Kahn, Παρίσι 25 Απριλίου 1949), είναι σύγχρονος Γαλλοεβραίος(και αυτος;) δικηγόρος, πολιτικός, μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Γαλλίας,ο Γ.Α.Π.ειναι προεδρος της σοσια-ληστικης διεθνους!)οικονομολόγος, πρώην υπουργός οικονομίας της Γαλλίας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (1 Νοεμβρίου 200719 Μαΐου 2011).

Η καταγωγή του μου θύμισε ένα άλλο εκλεκτό κουμάσι της διεθνούς πολίτικης σκηνής για  διαβάστε και θυμηθείτε

Ο Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ (αγγλ. Henry Alfred Kissinger, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1923) είναι πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, ακαδημαϊκός και συγγραφέας. Έχει επίσης βραβευθεί με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1973 για τη συνεισφορά του στη διεκπεραίωση των διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου στο Βιετνάμ.
Ο Κίσινγκερ έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω της ένθερμης υποστήριξής του για τον ρεαλισμό στις διεθνείς σχέσεις και της αμφιλεγόμενης πολιτικής που ακολούθησε.
 Ο Κίσινγκερ γεννήθηκε στη Γερμανία ως Χάιντς Άλφρεντ Κίσινγκερ (Heinz Alfred Kissinger) από γονείς εβραϊκής καταγωγής, οι οποίοι το 1938 διέφυγαν στις ΗΠΑ υπο την απειλή του ναζιστικού καθεστώτος. Αρχικά ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα στο Χάρβαρντ, αλλά παράλληλα συμμετείχε σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου