Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΣΟΣ!!ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ!

Πριν λίγη ώρα έλαβα αυτό το μήνυμα που αναπαράγω!Είναι αν μη τι άλλο τραγικό!

Αυτή τη στιγμή στο λιμένα του Πειραιά περιμένουν να ξεφορτώσουν διπύθμενα πλοία μεταφοράς φορτίων με προέλευση Ιαπωνία,τα διπύθμενα αυτά πλοία(double bottom container ships)
http://en.wikkipedia.org/wiki/Double_bottom
για να πλεύσουν σε ιδανικές συνθήκες,γεμίζουν τον ένα πυθμένα τους με θαλασσινό νερό.
Τα συγκεκριμένα πλοία γεμίσανε νερό από λιμάνια της Ιαπωνίας(δηλαδή περιέχουν θαλασσινό νερό το οποίο όπως γνωρίζετε και από επίσημους κρατικούς και μη φορείς της Ιαπωνίας είναι ιδιαιτέρως ραδιενεργό και επικίνδυνο!)καθώς προσαράζουν στα διάφορα λιμάνια προορισμών τους,αδειάζουν τα νερά που κουβαλάνε ώστε να ξαναγεμίσουν με θαλασσινό νερό,αντίστοιχο της νέας αναλογίας βάρους αφού ξεφορτώσουν το φορτίο τους!
Αυτό δυστυχώς έχει ως αποτελέσματα ραδιενεργά νερά που κουβαλάνε να ξεχύνονται στα Ελληνικά θαλάσσια ύδατα!
Επειδή η είδηση αυτή δεν θα μεταφερθεί από επίσημα κανάλια ενημέρωσης,ως προδοτικά και συμπαιγνιακά που είναι,καλούμε τους φίλους αναγνώστες,τις Ελληνικές ιστοσελίδες οποιουδήποτε περιεχομένου,τους σχετκούς με το θέμα,να ενημερώσουν το κοινό και να διασταυρώσουν την είδηση!
Καλούμε τους εργαζόμενους(όσοι απέμειναν) του ΟΛΠ να προσπαθήσουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς τους!
Δεν περιμένουμε άλλωστε  τίποτα από τα ΜΜΕ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραπληροφορούν το λαό και να του γεμίζουν το κεφάλι με ανοησίες!
Δεν περιμένουμε τίποτα από τους υψηλά ιστάμενους στο λιμένα του Πειραιά,γιατί είτε είναι άγνοες και άρα μελλοθάνατοι ,είτε αποκρύπτουν την αλήθεια ,άρα είναι προδότες και δολοφόνοι!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου