Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ!

ΔΣ Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας 27-6-2011
Π. Κυριακού 10
Αμπελόκηποι – Αθήνα
Τηλ/Φαξ 210-6443741

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ -ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 28ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΗ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γαντζωμένη στην εξουσία, αντιμέτωπη με την οργή των εργαζομένων, επιμένει στην άθλια, επικίνδυνη αντεργατική-αντιλαϊκή της πολιτική.
Αλλά ούτε ο αυταρχισμός, η αστυνομική βία και τα χημικά που χρησιμοποιεί, ούτε τα ψεύτικα διλήμματα για μνημόνια ή χρεοκοπία μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν πια.
Είναι καθαρό ότι η πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, ΔΝΤ, τα Μνημόνια και το Μεσοπρόθεσμο χρεοκοπούν τους εργαζόμενους, την οικονομία και την κοινωνία.
Η 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που θα πλημμυρίσει το Σύνταγμα, η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της Βουλής, ο λαός που θα κατέβει στους δρόμους και στις πλατείες όλης της χώρας, ΜΠΟΡΟΥΝ να αποτρέψουν και να ανατρέψουν συνολικά αυτές τις βάρβαρες πολιτικές.
Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στη 48ωρη Γενική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου για να μη ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος, για να ανατραπεί το μνημόνιο.
  • Τους καλεί στη συγκέντρωση στο Μουσείο την Τρίτη 28/6 στις 10.30πμ και στην πορεία προς το Σύνταγμα και παραμονή εκεί.
  • Τους καλεί ακόμη να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό της Βουλής την Τετάρτη 29/6 στις 8πμ στο μπλόκο του Ευαγγελισμού μαζί με εργαζόμενους άνεργους νεολαίους συνταξιούχους από άλλα σωματεία και Συνελεύσεις γειτονιών.
Στην Απεργία 28 και 29 Ιούνη είμαστε όλοι απεργοί, κανένας εργαζόμενος στη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου