Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Καλημέρα και καλή αγωνιστική εβδομάδα!venceremos!

Απουσίασα και έτσι δεν κατάφερα να γράψω ή να αναδημοσιεύσω κάτι!
Αφού σας ευχηθώ ότι καλύτερο, για την ίσως πιο κρίσιμη εβδομάδα μετά τη μεταπολίτευση που ανατέλλει,θέλω να σας προτρέψω να βγούμε όλοι μα όλοι στους δρόμους Τρίτη και Τετάρτη!
Δεν πρέπει να περάσει με τίποτα το μεσοπρόθεσμο!
Καμιά δικαιολογία δεν ευσταθεί , Ο σιωπών δοκεί συναινείν !!!
  Αυτή τη φορά όποιος απουσιάσει,έχει ιστορική ευθύνη ή είναι δικός τους!
Και μη μου αρχίσετε τις δικαιολογίες,τι θα γίνει μετά ή έτσι θα την γλυτώσουν και λαμόγια,συγγνώμη εάν περιμένετε την τελειότητα,θα τη βρείτε στον παράδεισο!
Όλοι θέλουμε να τσακιστούν τα λαμόγια,μαζί σας,όμως πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσουμε το εργοστάσιο παραγωγής λαμογιών που βρίσκεται άνωθεν του Αγνώστου στρατιώτη!Βασ. Σοφίας 2, 100 21 ΑΘΗΝΑ
Αφού ξεβρομίσουμε από το άντρο της αλητείας,μετά το κίνημα θα παράγει και άλλα λαμόγια και άλλα και άλλα και μετά από περίπου 5 χρόνια η Ελλάδα θα ορθοποδήσει!
Θα χάσουμε όλοι, να το ξέρετε και να το περιμένετε,όμως μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε,αρκεί να ξεβρομίσουμε τον τόπο από δαύτους!
Οφείλουμε να δούμε τα πράγματα κατάματα,τους αφήσαμε ,τους ψηφίσαμε(ναι ναι ξέρω,κανένας μας δεν τους ψήφισε ποτέ!),τους χειροκροτήσαμε(αλήθεια πόσο καθυστερημένοι είμαστε),και το χειρότερο τους αφήσαμε, με τα ψέματά τους που τα χαύαμε ως χάνοι,να ασελγήσουν στην Ελλάδα μας!
Λοιπόν αφού συνειδητοποιήσουμε ότι πάει η Ελλάδα που ζήσαμε και ότι θα περάσουμε δύσκολα,μόνο τότε θα αγανακτήσουμε πραγματικά και θα τους τσακίσουμε!
Εάν τους αφήσουμε,κυρίες και κύριοι η παράσταση η ζωή μας, έλαβε τέλος!
Αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ!Αφού ρημάξουνε σαν άλλες ακρίδες τη χώρα μόνο τότε θα παραδώσουν την εξουσία,όπως έκαναν και οι προκάτοχοί τους!Μόνο που τώρα όσο καθυστερούμε τόσο βυθιζόμαστε,μη φοβάστε ρε ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
και επαναλαμβάνω μη σας πιάσουν τώρα τα ίδια και γιατί να πάω εγώ με τον υπάλληλο του υπουργείου οικονομικών που ΕΠΑΙΡΝΕ(ΕΠΑΙΡΝΕ !!!)3000 ευρώ,με τον γιατρό που παίρνει 100 ευρω επίσκεψη,με τον καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα,με τον ψάλτη που παίρνει 50ευρω για γάμους και βαφτίσια ενώ το πρωί είναι στο δήμο!
Αυτά δεν μας χωρίζουν τώρα ,την ώρα του αγώνα κανείς δεν περισσεύει,έχουμε πόλεμο και μάλιστα ταξικό,η μεσαία τάξη που ενηλικιώθηκε επί ΠΑΣΟΚ και έγινε αυτό το εξάμβλωμα που βιώνουμε και της ρίχνουν όλο το φταίξιμο οι κυβερνώντες,τσακίζεται μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω!
Το δε κακό είναι ότι δεν μας τσακίζουν μόνο οικονομικά,ξεπουλάνε και όλη τη δομή της χώρας καθώς και τα εδάφη της!
Λοιπόν σταματήστε τη μπουρδολογία και τις καφενειακές επαναστάσεις και βγείτε στους δρόμους !
Η ΤΏΡΑ Ή ΠΟΤΈ
Θέλω να γράψω πάρα πολλά ,αλλά πλέον δεν είναι ώρες για λόγια, αναλύσεις και θεωρητικές προσεγγίσεις τώρα θέλει ΑΓΏΝΑ !
Τέρμα τα λόγια,τώρα έργα!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!
ΜΗ ΛΕΊΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ !
Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΟΤΕΨΕΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

VENCEREMOS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου