Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Εκατοντάδες  χιλιάδες  εργαζόμενοι, νεολαίοι, συνταξιούχοι κατέβηκαν μαζικά στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της 12ης Φλεβάρη εκφράζοντας την αντίσταση τους στην ισοπέδωση. Εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, σε πόλεις και κωμοπόλεις.
Η χούντα της κυβέρνησης ξεκίνησε την επίθεση όταν ακόμα χιλιάδες βρίσκονταν στο δρόμο προς το Σύνταγμα περπατώντας. Στόχος να μην φθάσουν ποτέ! Τα κανάλια τους έδειχναν «άδειο» το Σύνταγμα και οι «αντιπρόσωποι» που όλοι ζητούσαν την ανατροπή τους, «συνεδρίαζαν» στη βουλή προκειμένου να επικυρώσουν τις προαλειμμένες αποφάσεις και τους σχεδιασμούς των εθνικών και υπερεθνικών τραπεζικών κέντρων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Εκατοντάδες χιλιάδες κυριολεκτικά συμπιέστηκαν στα στενά και τους γύρω από το Σύνταγμα δρόμους, εκατοντάδες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ή τραυματίστηκαν από τους έξαλλους πιθήκους των ΜΑΤ.
Τα ΜΜΕ (τους) έπιασαν δουλειά: Εμπρησμοί, καταστροφές, «λεηλασίες».
Είναι προφανές ότι η λαϊκή οργή ενάντια στην λυκοσυμμαχία τραπεζών – ΣΕΒ – κυβέρνησης ΕΕ – ΔΝΤ και η καταδίωξη χιλιάδων διαδηλωτών από τις δυνάμεις καταστολής και τα δακρυγόνα χημικά θα εκφράζονταν με όλους τους τρόπους. Χιλιάδες άνθρωποι που ασφυκτιούσαν συμπιεσμένοι στην Σταδίου – Πλ. Κλαυθμώνος – Κοραή, όπου και το δικό μας μπλοκ των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ανασάναμε ανακουφισμένοι μετά την διάλυση των δακρυγόνων από τις φωτιές που άναψαν.
Η προκλητική απόκρυψη από όλα τα ΜΜΕ της αντίστασης των εργαζομένων χθες 12 του Φλεβάρη, μαζί με την διαχρονική εμμονή τους να  παρουσιάζουν μόνο τα αποτελέσματα της καταστολής των μαζικών διαδηλώσεων, το ίδιο φανατικά με τον τρόπο που υπερασπίζονται καθημερινά τις πολιτικές των αφεντικών τους, τους καθιστά παντελώς αναξιόπιστους και κατάπτυστους.
Τέλος οποιαδήποτε επικοινωνιακό τέχνασμα ή οποιαδήποτε προβοκάτσια σκεφτούν να εκτελέσουν οι υποστηρικτές του μαύρου μετώπου προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμοι και να ποδηγετήσουν τις αντιδράσεις, ας το καταλάβουν δεν βρίσκει ανταπόκριση και δεν τρομοκρατεί κανέναν. Όσα μνημόνια κι αν ψηφίσουν, όσα χημικά και δακρυγόνα να καταναλώσουν, το τέλος τους έρχεται γρήγορα. Η εξέγερση έχει ξεκινήσει, η ανατροπή τους δεν θα αργήσει.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται είναι καθοριστικής σημασίας για τη νίκη του λαϊκού κινήματος η κλιμάκωση των αγώνα καθημερινά. Κάθε γειτονιά και μια συνέλευση. Καταλήψεις παντού. Οργάνωση του αγώνα στους χώρους δουλειάς. Στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επιτροπές και συλλογικότητες αγώνα παντού. Κάθε Κυριακή απόγευμα από την ερχόμενη20/2 συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μέχρι την ανατροπή τους.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου