Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τόσα χρόνια σιωπής... Θυμάσαι να ουρλιάζεις;




Κείμενο από Κατάληψη Νομικής (3η μέρα)

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ;
Ας διευκρινίσουμε κάτι,δεν ψάχνουμε τον εχθρό μας στον Παπαδήμο, στη Γερμανία, στο ΔΝΤ, στους ιμπεριαλιστές και στους τραπεζίτες. Καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να μας αντιπροσωπεύσει, καθώς επιδιώκουμε τη συνολική κατάρρευση κάθε εξουσίας. Η εξουσία για εμάς δεν είναι μόνο το κράτος, το κεφάλαιο, αλλά και ο τρόπος που οι δομές της κυριαρχίας (σχολείο, οικογένεια, πατρίδα, θρησκεία, φύλο) παράγονται μέσα στην καθημερινή ζωή και στις διαπροσωπικές-κοινωνικές σχέσεις, εξαναγκαστικά ή εθελούσια, θεσμικά ή αθέσμιτα.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι κάθε λογής εξουσιαστές ότι οι επιθυμίες μας δεν θα περιοριστούν στα όρια που θέτει η κυρίαρχη ιδεολογία της ηττοπάθειας και του συμβιβασμού. Το αδιέξοδο των διεκδικητικών αγώνων που ζητούν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στο εσωτερικό των θεσμών οδηγεί αντικειμενικά σε έναν κύκλο εξεγερσιακών διαδικασιών. Για εμάς που δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στους χώρους εργασίας και στην κανονικότητα και θέλουμε να καταστρέψουμε την ιδιοκτησία και τις ιεραρχημένες σχέσεις παραγωγής, μονόδρομος είναι να συναντηθούμε στους δρόμους, στις άγριες απεργίες και στις αυτοοργανωμένες καταλήψεις.
Να πυροδοτήσουμε την εξέγερση, να μην παρατείνουμε άλλο τον χρόνο του συστήματος.
Καταλήψεις, σαμποτάζ, επιθέσεις, απαλλοτριώσεις, συνεχή αλληλεγγύη σε όποιον/α αντιστέκεται, στους πολιτικούς κρατούμενους, στους μετανάστες και αντι-φασιστική δράση.
 
Καταληψίες Νομικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου