Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Σας βαρέθηκα όλους με τις μεγάλες σκέψεις ,τα πολλά λόγια και τα καθόλου έργα!Όλοι πλην ελαχίστων κάθισαν αναπαυτικά στον καναπέ τους,βλέπεις δεν υπήρχαν και λεωφορεία και γενικότερα μέσα μεταφοράς και δεν μπορούσατε χρυσά μου να ξεκουβαληθείτε!Εάν ήταν για κάτι άλλο,θα βρίσκατε την άκρη και μεταφορικό μέσο και όλα!Αλλά είσαστε ραγιάδες και μπλαμπλάδες,κιοτήδες και φρου φρου κι αρώματα!Τελευταία ευκαιρία έχετε αύριο Σάββατο 11/02/2012 και την Κυριακή,μετά καθίστε και κλάψτε τη μοίρα σας,η μάχη του Βατερλώ δεν έγινε σε συνέχειες,μία και έξω!
Περνάει από την βουλή η νέα σύμβαση;Tέρμα τα δίφραγκα!
Μετά αναλύστε τα όλα, τι έφταιξε και τι φταίει,αποφύγετε όμως τους καθρέφτες μήπως και αναγνωρίσετε τον φταίχτη,που δεν είναι άλλος από εσένα τον ίδιο  τον μάγκα του καφενείου και την κότα μπροστά από το αφεντικό!
Εμείς όσοι πιστεύουμε ότι μπορούμε κάτι να αλλάξουμε με την αγωνιστική μας παρουσία θα σας περιμένουμε αύριο και μεθαύριο κάτω!
Μετά ζήστε την τρομοκρατία του πρωινού της Δευτέρας!
Γυρίστε δίπλα σας και θα δείτε τους όμοιούς σας ,θα συζητήσετε για τα project στο σχολείο ,για το αν θα βγείτε στη σύνταξη,εάν είναι ωραιότερο το βυζί της Μελέτη από της Μενεγάκη,το πόσα φάρμακα πρέπει να πάρετε για να γίνεται καλά,είσαστε άρρωστοι τελείως και δεν το ξέρετε,θα πείτε για το που θα πάτε το καλοκαίρι ,τι θα ντυθείτε τις απόκριες,αν και δεν χρειάζεται,τέτοια νούμερα που είσαστε,θα πείτε και ένα δόξα τω Θεω και θα ανακουφιστείτε που αναπνέετε,για τέτοια κατάντια μιλάμε και όσο θα μιλάτε θα συνειδητοποιείτε ότι η σεμνή παράσταση σας ,η ζωή μου ένα ψέμα ,θα έχει τελειώσει πρόωρα γιατί θα είσαστε όπου φτωχός και η μοίρα του!
Κοιτάξτε τους Πακιστανούς πως ζουν και παραδειγματιστείτε ,αφού δεν παραδειγματιστήκατε από την ένδεια των προγόνων σας,αφού δεν διδαχτήκατε τίποτα από τις γενεές Ελλήνων που ξενιτεύτηκαν,από τις γενεές Ελλήνων που άφησαν πίσω τους παιδιά και πήγαν να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της Γερμανίας!!!!της Αμερικής,της Αυστραλίας!
Ζήστε σαν ραγιάδες όπως σας αξίζει!Καθίστε το βράδυ της Κυριακής αναπαυτικά να δείτε οι μεν τον τελικό του Dancing with stars(άλλωστε ένας από αυτούς ήταν και το σούργελο ο Γαβαλάς ο Λάκης)και οι δε την αθλητική Κυριακή!
Καθίστε μέσα και μην αντισταθείτε καθόλου!
(μαμά τι είναι αντίσταση;-
α ,έχεις δει παιδί μου, στις λάμπες τις παλιές ένα μικρο συρματάκι που είχαν μέσα,
-ναι ναι
-ε αυτό είναι αντίσταση!)
Καθίστε μέσα μη κρυώσετε κιόλας και λείψετε από την δουλειά σας τη Δευτέρα!(όσοι έχετε!),αλλά και εσείς που δεν έχετε και πλέον είσαστε πάνω από ένα εκατομμύριο,μέσα καθίστε και εσείς,γιατί εάν κρυώσετε, που λεφτά για φάρμακα!
Εμείς θα το γιορτάσουμε το τριήμερο μας και μετά θα έρθω κοντά σας ταπεινωμένος μεν,αξιοπρεπής με τη στάση μου δε και θα είμαι πλέον κουφός,δεν θα ακούω τις παπαριές σας για το τι μας φταίει και γερνάμε !
Καλό ξημέρωμα στη συνείδησή σας,μην αφήσετε τον έμφυτο ωχαδερφισμό σας και το φθόνο για τον διπλανό σας να κερδίσει!
Έστω και τώρα στο τέλος βγείτε στους δρόμους,η μάχη δεν τελείωσε ακόμα!
υ.γ.
σήμερα το πολύ 8000 διαδήλωσαν εκτός του ΠΑΜΕ,
έπεσαν δυό τρία δακρυγόνα και την έκαναν οι περισσότεροι γύρω στις δύο(2),κάποιοι μείναμε και τελείωσε στις τρεις(3) που ανέβαινα ΜΟΝΟΣ στο στενό μεταξύ Ακαδημίας και Πανεπιστήμιου το δρομάκι που λέγεται Πατριάρχου Γρηγορίου Ε και ήμουν δίπλα σε όλους τους πρεζέμπορους και σε αυτούς που τρυπιόντουσαν δίπλα μου,δίπλα στον άλλον που έδινε το κλεμμένο ποδήλατο και φώναζε δώσε μου κόκα!
Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο κλεινόν άστυ που...αντιστέκεται στο προτελευταίο μνημό(συ)ν(ι)ο ,ναι για εσάς τους καναπεδάτους και εμάς τους φευγάτους, έχει και άλλο ένα ακριβώς πριν τις διακοπές τον Ιούνιο μεριά!
Καλό ξημέρωμα στις συνειδήσεις και τα μυαλά σας!
Μακάρι να συναντηθούμε στους δρόμους της ελπίδας!
Εμείς θα σας περιμένουμε μέχρι το σούρουπο της Κυριακής ,μετά σκοτάδι και συνεχές βράδυ,η ευχή καλό ξημέρωμα θα είναι ιστορική θύμηση,ίσως βιώσει το νόημα της η γενιά που ακόμα δεν έχει έρθει στη ζωή!
Rovespieros 22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου