Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!!!


Συνάδελφε, καλημέρα;
Σήμερα που η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με μια πρωτόγνωρη ενέργειά τους,κάτω από την πίεση των ιστορικών πλέων στιγμών που περνάει η χώρα, με την ασφυκτική πίεση της τρόικας των Ευρωπαίων δανειστών μας,και του διεθνούς νομισματικού ταμείου,αποφάσισαν να καλέσουν τους εργαζόμενους της χώρας σε Γενική απεργία!
 Σήμερα που δειλά  δειλά,  ανακοινώνεται ότι οι συνάδελφοι μας ,ωρομίσθιοι και αναπληρωτές ,θα είναι οι πρώτοι που θα εκδιωχτούν από το δημόσιο σχολείο.
Σήμερα που όλοι οφείλουμε στη νέα γενιά να  δείξουμε με τη θέση μας την αντίθεση μας στο ξεπούλημα των πάντων.
Σήμερα που οι κυβερνώντες ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα μας πουν ότι έχουν υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας και των κατοίκων της.
Σήμερα που είναι επιτακτική ανάγκη να αντισταθούμε ,και να αποτρέψουμε την υποταγή μας στους δανειστές μας.
Σήμερα εσύ συναδελφέ μας, αποφάσισες να μην απεργήσεις,γιατί έχεις πεισμώσει από την πίκρα που σου έχουν δώσει συνδικαλιστές ,σωματεία και οργανώσεις,με το ξεπούλημα των αγώνων σου.
Αποφάσισες να μην απεργήσεις γιατί δεν θέλεις να τους «χαρίσεις» άλλα 60 και πλέον ευρώ,ξεχνώντας ότι με τα μέτρα που σου επέβαλλαν σου έκλεψαν δια της βίας πάνω από 6000 ευρώ καθιστώντας τον ήδη πενιχρό μισθό σου σε επίδομα επαιτείας!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις για να διδάξεις τους μαθητές σου και γιατί έχουν χάσει τόσες ώρες μάθημα  ,λες και τα βιβλία που δεν έχουν σε κάποια μαθήματα είναι μικρό πράγμα!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις ,γιατί πιστεύεις ότι με μία  απεργία δεν θα γίνει τίποτα!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις γιατί συνάδελφε μας, μας θόλωσαν το όνειρο ,γιατί μας τρόμαξαν και μας τρομάζουν, γιατί ηδονίζονται να μας φοβίζουν ,γιατί θέλουν να μας απαξιώσουν σαν άτομα!
Βγες μαζί μας,τώρα στο δρόμο και θα δεις ότι κάτι αλλάζει,όσο δύσπιστος και εάν είσαι ,βγες στο δρόμο και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ με την παρουσία σου εδώ έξω!
Έλα μαζί με τους συναδέλφους σου ,τους φίλους σου ,με το λαό.
Έλα να ξαναδώσουμε ελπίδα στο όνειρο,να αλλάξουμε τη πορεία της χώρας προς το γκρεμό
Μπορούμε!
Μην μπεις στην αίθουσα για το μάθημα για την ύλη,μείνε έξω και έλα μαζί μας για το μάθημα της αξιοπρέπειας για τη ζωή μας!
Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και νοιώσε περήφανος που είσαι Εκπαιδευτικός.
Σε περιμένουμε στο δρόμο,για να ξαναχαμογελάσουμε στη ζωή!
Έλα μαζί μας!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Β ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ROVESPIEROS 22!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου