Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΤΥΧΩΣ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

"Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στους ένδοξους πολιτικούς μας, εν τέλη μπορεί και να γλυτώσουμε την άτακτη χρεωκοπία και να κερδίζουμε ακόμα και 400 ευρώ το μήνα,. "Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στον οικουμενικό μας πρωθυπουργό και τους θαυμαστούς παρακαθήμενούς του θα γλυτώσουν οι τράπεζες της χώρας από τη χρεοκοπία και θα βγάλουν και το κατιτίς τους. "Ευτυχώς" και "δόξα το θεό" χάρη στην εκκλησία θα έχουμε ένα πιάτο φακές το μεσημέρι στα συσσίτια. "Ευτυχώς" και "χάρη" στην "μεγαλοσύνη" του υπουργού μπορεί και να μην χάνουμε το σπίτι μας αμέσως όταν δεν έχουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια τους, αλλά θα μπορούμε να ζούμε με τον εφιάλτη του πότε θα του έρθει η πρωινή "έμπνευση" για να εκδώσει την διαταγή κατάσχεσης. "Ευτυχώς", "χάρη" στην κοινοβουλευτική αριστερά, ζωή να΄χει, έχουμε πολυφωνία στην βουλή και κοιμόμαστε ήσυχοι. "Ευτυχώς" που υπογράφουν αυτοί για το μέλλον μας γιατί εμείς οι καημένοι "δεν ξέρουμε" να υπογράφουμε. "Ευτυχώς" που οι εργατοπατέρες κήρυξαν 24 απεργία. "Ευτυχώς"...
H επίθεση κράτους και κεφάλαιου στους από κάτω συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, κάνοντας ξεκάθαρο και στον πιο αφελή ότι μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα θα στέλνονται στον Καιάδα της εξαθλίωσης και της ανεργίας.

Ο μόνος δρόμος για τους καταπιεσμένους είναι να πάρουν τις μοίρες των αγώνων τους στα χέρια τους, δημιουργώντας εστίες συλλογικής αντίστασης στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και στις γειτονιές, εκεί που κινούνται και επικοινωνούν καθημερινά, μακριά από τον καθεστωτικό συνδικαλισμό, ο οποίος κηρύττει απεργίες-πυροτεχνήματα χωρίς συνέχεια και κάνει "κοινωνικούς διαλόγους" συμφιλίωσης με τα αφεντικά. Γιατί τη λεηλασία των ζωών μας μπορούμε να τη σταματήσουμε μόνο εμείς οι ίδιοι.
Η διάχυτη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση να μετατραπούν σε ταξική οργή και επαναστατική συνείδηση που θα πνίξει τον χρεοκοπημένο κόσμο των αφεντικών, του εμπορεύματος, της εκμετάλλευσης και της υποταγής.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ! 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου