Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι Anonymous εντόπισαν παιδόφιλο κυβερνοεκβιαστή που οδήγησε 15χρόνη σε αυτοκτόνια!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τετάρτη Οκτ 17, 2012 στην Κατηγορία Hacking
Amanda Todd Οι Anonymous εντόπισαν παιδόφιλο κυβερνοεκβιαστή που οδήγησε 15χρόνη σε αυτοκτόνια!Η γνωστή χακτιβιστική ομάδα Anonymous κατόρθωσε έπειτα από έρευνα να εντοπίσει εκβιαστή που οδήγησε ένα 15χρονο κορίτσι στην αυτοκτονία την περασμένη εβδομάδα. Οι Anonymous δημοσίευσαν ένα video στο Youtube όπου προσδιορίζουν τα ακριβή στοιχεία ενός 30χρόνου άντρα από την Βρετανική Κολομβία, δυτική επαρχία του Καναδά. Οι Anonymous κατονομάζουν τον 30χρόνο ως το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την αυτοκτονία της 15χρόνης Amanda Todd. Μάλιστα ξεκίνησαν ακόμα και “επιχείρηση” (operation) με την επωνυμία #OpRIP <…>
ώστε να εντοπίσουν και να εκθέσουν δημόσια όποιον εκβίαζε και απειλούσε την Amanda.
“Αυτός είναι ο παιδεραστής που μέσω κοινωνικής μηχανικής έπεισε την Amanda Todd να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίας” γράφουν οι Anonymous στο Pastebin λίγο πριν την ανάρτηση στοιχείων ενός 30χρόνου άντρα που ζεί στο New Westminster. Η Todd αυτοκτόνησε μετά από χρόνιο κυβερνοεκβιασμό μέσω κοινωνικών δικτύων από άντρα που την απειλούσε να δημοσιεύσει γυμνές της φωτογραφίες και να τις στείλει στους συμμαθητές της. Σε βίντεο της Todd αλλά και σε χειρόγραφα σημειώματα σε κάρτες αναφέρει λεπτομερώς την ιστορία ενός άντρα που την απειλούσε ότι θα στείλει γυμνές της φωτογραφίες στους φίλους και στους συγγενείς της.
Anonymous.stalker Οι Anonymous εντόπισαν παιδόφιλο κυβερνοεκβιαστή που οδήγησε 15χρόνη σε αυτοκτόνια!
Για να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του, ζητούσε ως αντάλλαγμα ένα sexy show online μέσω της δικτυακής της κάμερας. Προφανώς η 15χρονη αρνήθηκε και ο 30χρόνος άντρας πραγματοποίησε τελικά τις απειλές του.  Τα στοιχεία του εκβιαστή της Todd όπως τα δημοσίευσαν οι Anonymous είναι τα παρακάτω:
Ταυτότητα: Kody Maxson Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου