Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Για αυτό το έγκλημα δεν θα μιλήσει κανείς!

Το Σάββατο(17|04|2017), ένας καμικάζι έριξε το φορτηγό του ζωσμένο με εκρηκτικά πάνω σε ένα κονβόι λεωφορείων που μετέφερε χιλιάδες κατοίκους μακριά από τις περιοχές Foua και Kafraya που είχαν πολιορκηθεί από τους μαχητές της αντιπολίτευσης.
Η σκηνές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται. 126 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων τα 68 παιδιά, μετά την επίθεση καμικάζι. Τα λεωφορεία ήταν γεμάτα με κατοίκους φιλοκυβερνητικών, πολιορκημένων χωριών που επρόκειτο να μεταφερθούν σε άλλες περιοχές στο πλαίσιο μιας συμφωνίας της Δαμασκού με τους αντάρτες για την απομάκρυνση των αμάχων.
Η εικόνα ενός Σύρου φωτογράφου, ο οποίος έχει πέσει στα γόνατα και σπαράζει από τη φρίκη, συγκίνησε τον πλανήτη ενώ ο ίδιος ο φωτογράφος έλαβε μηνύματα στήριξης.

Ο φωτογράφος βοήθησε καταρχήν να απομακρυνθούν παιδιά από τη σκηνή του
μακελειού. Φωτογραφίες τον δείχνουν να τρέχει, κρατώντας ένα παιδί στα χέρια, ανάμεσα στα ερείπια.

Στη συνέχεια, κατάκοπος και ανήμπορος, καταρρέεει. Ενας δημοσιογράφος που βρισκόταν δίπλα του τράβηξε αυτή τη σκηνή. Ο φωτογράφος Abd Alkader Habak είναι στα γόνατα και κλαίει από απόγνωση. Γύρω του το τοπίο είναι χαοτικό, φλόγες βγαίνουν ακόμη από τα αυτοκίνητα, το έδαφος είναι γεμάτο αντικείμενα από την έκρηξη και δίπλα στον φωτογράφο κείτεται το σώμα ενός παιδιού.

Για αυτό το έγκλημα δεν θα μιλήσει κανείς. Αυτό το έγκλημα απέναντι σε αθώα θύματα, τα καθεστωτικά μέσα θα το πνίξουν σαν να μην έγινε ποτέ.

Οι δημοσιογραφικές πουτάνες (και ΑΠΕ, ΕΡΤ Τελ Αβιβ) δεν θα σου δείξουν αυτά τα δολοφονημένα παιδιά...


Σε έκαναν να πιστέψεις τα χημικά του Άσαντ...
Στην αποικία Ελλάδα πρώτες οι δημοσιογραφικές πουτάνες που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης... ΑΠΕ, ΕΡΤ Τελ Αβιβ...
Αυτά τα παιδάκια δεν διέθεταν κινηματογραφική παραγωγή Cia και Μοσάντ... Παιδιά κατώτερου Θεού...
Χωρίς έλεος... η Συρία να γίνει τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
https://fyletika.blogspot.gr/

ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ
Ανώνυμος είπε...
Αυτοί που Δολοφόνησαν πάνω από 120 άτομα και μέ εκατοντάδες τραυματίες με τήν βομβιστική ενέργεια τους στα Λεωφορεία με Αμάχους ΕΙΝΑΙ οι ίδιοι που έκαναν το ίδιο μέ το Κομβόι του ΟΗΕ και τότε ξανά κατηγόρησαν οι Δυτικές Κυβερνήσεις (οι τυπικοί και άτυποι εργοδότες των μισθοφόρων/φονιάδων/,τρομοκρατών) τόσο την Νόμιμη Κυβέρνηση της Συρίας όσο και την Σύμμαχο της την Ρωσία! Είναι οι ΙΔΙΟΙ που ρίχνουν διάφορες χημικές ουσίες!

Γιατί η "Δημοκρατική" Δύση και τα τσιράκια τους τα ΜΜΕ κοφευουν για την Ολέθρια Τρομοκρατική Ενέργεια στα λεωφορεία με Άμαχο Πληθυσμό (.... και μικρά παιδιά!!!);;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου