Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ω, κτηνωδία!

Ω, κτηνωδία!

      Τα τελευταία περιστατικά δεν είναι πρωτόγνωρα. Παρόμοια ειδεχθή συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια, αδύνατον να θυμηθεί κανείς πόσα. Στην Ανω Νεάπολη Νίκαιας Αττικής εκπαιδευτικός(!) αρπάζει ένα σκυλί στον δρόμο και αρχίζει να το μαχαιρώνει μετά μανίας με σουγιά που κουβαλάει πάντα μαζί του. Τον συνδράμει παρευρισκόμενος πολίτης που χτυπούσε το άμοιρο ζώο με μεταλλικό λοστό στο κρανίο.

   Κοντά στα Μελίσσια Κοζάνης βρέθηκαν δυο κουταβάκια ακρωτηριασμένα. Κάποιος τους έκοψε τα πόδια τους σπάζοντας τα οστά τους και τα μαχαίρωσε. Πανομοιότυπο περιστατικό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια στο Λουτράκι Κορινθίας με κουτάβι που εντοπίστηκε με ακρωτηριασμένα τα τέσσερα πόδια του, την ουρά και το ένα του αυτί. Στα Κουνουπιδιανά Χανίων κάποιος κρέμασε τον σκύλο του στην αυλή του σπιτιού του και έκοψε τους όρχεις του χωρίς αναισθησία. Στα Κεραμειά Χανίων κάποιος κρέμασε δυο κουτάβια σε δέντρο και τα έγδαρε μέχρι τους γοφούς.

   Σε ολόκληρη τη χώρα κάποιοι βασανίζουν τα ζώα με σατανικούς τρόπους, κάποιοι τα πυροβολούν και τα σκοτώνουν, κάποιοι πετούν φόλες δολοφονώντας πολλές εκατοντάδες που πεθαίνουν με βασανιστικό τρόπο, κάποιοι εφηύραν μια νέα ράτσα σκύλων, τα βαρελόσκυλα, που διαβιούν χειμώνα καλοκαίρι σε βαρέλια επί μέρες χωρίς νερό και τροφή, μέχρι φυσικά να πεθάνουν.

Ολοι αυτοί οι κάποιοι, που δεν είναι λίγοι αλλά πολλοί, ζουν δίπλα και ανάμεσά μας. Αυτοί οι σαδιστές δολοφόνοι και βασανιστές των παντελώς αθώων ψυχών είναι οι μισάνθρωποι της διπλανής πόρτας. Βαριές σκιές που υπενθυμίζουν την ύπαρξη της ανθρώπινης αγριότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου