Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ενα βίντεο που κάνει σμπαράλια την γελοία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με το κρεσέντο μπατσάδικης βίας χτες στο Γαλάτσι


"Όσοι γνωρίζουμε τον Δημήτρη Ινδαρέ, δεν μπορούμε παρά είτε να «γελάσουμε» ειρωνικά είτε να εξοργιστούμε με τα δημοσιεύματα, τα «ρεπορτάζ» και τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ και του πολιτικού προϊσταμένου της, κ. Χρυσοχοϊδη, που φέρουν τον πιο φιλήσυχο και ευγενικό άνθρωπο να προσπαθεί να πάρει το όπλο του αστυνομικού

Ούτε στην πιο «κακή» ταινία δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο".

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από δημόσια καταγγελία που έκαναν 300 καλλιτέχνες, όταν ανακοίνωση της

ΕΛΑΣ προσπάθησε να δικαιολογήσει τον άγριο ξυλοδαρμό από μπάτσους του Ινδαρέ και των παιδιών του ισχυριζόμενη ότι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να αποσπάσει όπλο από μπάτσο.

Νομίζουμε ότι είναι η καλύτερη απάντηση για τα όσα ισχυρίζεται σήμερα η αστυνομία σχετικά με την χθεσινή κτηνωδία των μπάτσων στο Γαλάτσι. Το μόνο που αξίζει, λοιπόν και σ' αυτή την μπατσάδικη ψευδολογία είναι το ειρωνικό γέλιο.

Εχουμε κάνει σχετικές αναρτήσεις (Δείτε εδώ και εδώ) και γι' αυτό το περιστατικό ακραίας αστυνομικής βίας και δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας για να σχολιάσουμε την γελοία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η οποία με αλλεπάλληλα ψέματα μας λέει ότι δεν χτύπησαν οι μπάτσοι με γκλοπ 5χρονο, αλλά απλώς έπνιξαν ένα κλειστό χώρο με χημικά και δυο "ανήλικα παιδιά,  ανέφεραν ενόχληση στο λαιμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου