Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η Β ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑς!!!

 

Απαιτούμε:

·        Να ανακοινωθεί από τώρα γενναία μείωση της διδακτέας ύλης για όλες τις τάξεις και της εξεταστέας ύλης και ειδικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

·        Να μην καταχωρούνται  απουσίες στο myschool κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

·        Να μην συμπληρώνονται βιβλία ύλης και κάθε προχώρημα ύλης πρέπει να επαναληφτεί στην τάξη όταν ανοίξουν τα σχολεία.

·        Δωρεάν παροχή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού από το υπουργείο: Laptop, σύνδεση στο Internet, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

·        Να μην εφαρμοστεί ο ν. 4692/2020 που επιδεινώνει για όλους τους μαθητές τους όρους προαγωγής και απόλυσης και προφανώς να μην εφαρμοστεί η τράπεζα θαμάτων.

Οι εκπαιδευτικοί σ΄αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες γνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες (γνωστικές, παιδαγωγικές κλπ) των παιδιών και με κάθε δυνατό τρόπο θα είμαστε παρόντες και δίπλα στους μαθητές μας.

Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε ανοιχτά και ασφαλή σχολεία, με την ικανοποίηση των κοινών αιτημάτων εκπαιδευτικών, μαθητών, γονιών για μέχρι 15 παιδιά στο τμήμα, άνοιγμα νέων σχολικών αιθουσών και κτιρίων, επιπλέον προσλήψεις μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού και προσωπικού καθαριότητας, δωρεάν διαγνωστικά τεστ, δραστικά μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου