Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Δεν τους βολεύει η πραγματικότητα και φτιάχνουν ... δημοσκοπήσεις.

Τα στοιχεία που συναντάμε σήμερα στο διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα. Απεικονίζουν την τραγική οικονομική κατάσταση  της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού (Τα εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα jodi).
Έτσι βλέπουμε πως στην Ελλάδα είναι πάνω από 90% το ποσοστό αυτών οι οποίοι κρίνουν αρνητικά την κατάσταση της οικονομίας στην χώρα μας,
όπως παρουσιάζεται σε έρευνα του "Ευρωβαρόμετρου".
Επίσης σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ερευνητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες χώρες σε θανάτους από την πανδημία, αλλά κατέχει και μια από τις τελευταίες θέσεις όσο αφορά τον εμβολιασμό του πληθυσμού. 

Και μόνο από τους παρακάτω πίνακες γίνεται σμπαράλια όλη η κυβερνητική προπαγάνδα και στον τομέα της οικονομίας, αλλά και στην διαχείριση της θανατηφόρας πανδημίας.   

Η αντιμετώπιση αυτών των γεγονότων από την κυβέρνηση των "αρίστων" είναι γνωστή και έχει σαν βάση την πρόταση: "Αφού δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις θα φτιάξουν μια εικονική που μας βολεύει".
 
Και τα επίσημα στοιχεία των ερευνητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης για την κυβερνητική αντιμετώπιση του κορονοϊού.  Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες χώρες σε θανάτους από την πανδημία αλλά από τις τελευταίες σε εμβολιασμούς /


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου