Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Καθεστώς Κιέβου: Μια συμμορία διεφθαρμένων ναζί καθαρμάτων, υποχείρια του ΝΑΤΟ

 

Γράφει ο mitsos175  

Πονάνε οι ναζί καθώς το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου στριμώχθηκε άγρια. Το καθεστώς αυτό δεν αντιπροσωπεύει τους Ουκρανούς. Είναι μια συμμορία διεφθαρμένων ναζί καθαρμάτων, υποχείρια του ΝΑΤΟ που εξόντωναν μειονότητες και πολιτικούς αντιπάλους. 13.000 είναι οι νεκροί από το 2014 και μετά στις συγκρούσει μεταξύ Ουκρανών. Ουκρανών ναζί και Ουκρανών με Ρωσική καταγωγή, που για να μην σφαγιαστούν, αποσχίσθηκαν.

Η υπόθεση έχει πολλές ομοιότητες με την Κύπρο. Έχει και διαφορές. Εκεί ο εισβολέας ήταν μέλος του ΝΑΤΟ. Όπως όμως οι δικοί μας προδότες πήγαν γυρεύοντας κι έδωσαν άλλοθι στους Τούρκους να εισβάλουν, έτσι και οι Ουκρανοί φασίστες ήθελαν πόλεμο. Τους έγινε το χατίρι, απλά οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι δεν είχαν σκοπό να κάνουν πυρηνικό πόλεμο για τα μούτρα τους. Τους χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν τη Ρωσία.

Ο Πούτιν είναι κλασικός ιμπεριαλιστής καπιταλιστής. Σαν τους Τούρκους το 1974 ή σαν τους Αμερικάνους. Τα παχιά λόγια που λέγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ρώσος κοιτάει τον εαυτό του. Χρησιμοποιεί τον εθνικισμό για να κρατηθεί στην εξουσία. Ξέρει πως έχει κουράσει τους Ρώσους. Είναι όμως ο καλύτερος σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διεφθαρμένα αδύναμα ανθρωπάκια, κι αυτό είναι το κακό.

Το ίδιο συμβαίνει με τις ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε την κρίση, τη δημιούργησε, γιατί έπρεπε να αποπροσανατολίσει τους Αμερικανούς, κυρίως όμως έπρεπε να πουλήσει όπλα για να πάρουν τα χρήματα οι ΗΠΑ. Ήδη δικοί μας βαλτοί και ηλίθιοι λένε να εξοπλιστούμε, γιατί εισέβαλλαν οι Ρώσοι και μπορεί να γίνει το ίδιο με του Τούρκους. Ξέρετε ασφαλώς πως η Τουρκία μπορεί να αγοράσει περισσότερα όπλα από μας. Επομένως δεν είναι καλή κίνηση το να ξεκινήσει κούρσα εξοπλισμών.

Στις μάχες τώρα. Δεν έχουμε ιδέα πέρα των απτών αποτελεσμάτων, που αφορούν κατοχή εδαφών, τι πραγματικά γίνεται και ποιες είναι οι απώλειες της μιας ή της άλλης πλευράς. Μην πιστεύετε video, έχω δει εξωγήινους πιο «πραγματικούς» από τους ηθοποιούς της ταινίας. Είμαστε στην εποχή των ειδικών εφέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ρώσοι κατέλαβαν περιοχές της Ουκρανίας.

Το σίγουρο είναι επίσης πως πεθαίνουν άνθρωποι. Από ότι φαίνεται ο άμαχος πληθυσμός παραμένει άμαχος και δεν εμπλέκεται σε συγκρούσεις, όπως θα ήθελε ο ναζί Ουκρανός. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το λαό της Ουκρανίας. Οι Ουκρανοί ναζί βρήκαν την ευκαιρία να σκοτώσουν Ουκρανούς.

Είναι χαρακτηριστικό της παραφροσύνης που επικρατεί η καχυποψία μεταξύ των Ουκρανών. Η αστυνομία σκότωσε Ουκρανούς και συνέλαβε πολλούς άλλους γιατί τους πέρασε για Ρώσους σαμποτέρ! Ακόμα κι αν υπάρχουν τέτοιες ομάδες, η καχυποψία κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Το είδαμε στις Αμερικανικές δυνάμεις στο Β’ Παγκόσμιο, όπου οι Αμερικανοί μετά τη σύλληψη μιας ομάδας Γερμανών σαμποτέρ με Αμερικανικές στολές υποπτεύονταν για καιρό τους συναδέλφους τους!

Βέβαια οι συλλήψεις της αστυνομίας θυμίζουν μια άλλη κατάσταση, που έγινε επίσης το Β’ Παγκόσμιο. Κατά τη μάχη του Βερολίνου ναζί καθάρματα σκότωναν Γερμανούς δήθεν ως προδότες. Για τα ναζιστικά κτήνη έπρεπε να πεθάνουν από τα πυρά των Ρώσων. Επειδή πολύ κόσμος δε θέλει να πεθάνει, οι ναζί εξαγριώθηκαν. Μια πηγάδα θα τους ηρεμούσε.

1 σχόλιο: