Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Αν υπήρχε Κόλαση, θα καίγονταν οι άθλιοι δεξιοί

Γράφει ο mitsos175

Ήταν που είχαν κεσάτια οι παπάδες. «500.000.000,00 ευρώ κοινοτικών χρηματοδοτήσεων κατευθύνθηκαν στο Άγιο Όρος» μας λέει το βλήμα ορθοδοξίας ή κάπως έτσι. Την ίδια στιγμή που οι τράγοι θησαυρίζουν, τα καθάρματα, οι δολοφόνοι της ΝΔ, θέλουν να κόψουν επιδόματα ανέργων! Να δούμε τι λέει ο κόσμος για τον πρώην ΟΑΕΔ.

«Ε εδώ κολλάει η "μεταρρύθμιση" Χατζηδάκη για τον ΟΑΕΔ. Στην 3η γαλέρα που θα αρνείσαι να δουλέψεις, θα σου κόβουν τα ψίχουλα που σου δίνουν. Γιατί τα σωστά κάτεργα θέλουν μεγάλους μεταρρυθμιστές».

Οι δεξιοί χαραμοφάηδες, οι άεργοι κηφήνες βρήκαν νέο εχθρό: Τους ανέργους! Πρόκειται για ταξικό μίσος και φασισμό. Αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους και τρώνε ολόκληρους προϋπολογισμούς, θα βρούνε δουλειά στους ανέργους; Σκοπός τους είναι να κρύψουν κάτω από το χαλί την πραγματική ανεργία μαγειρεύοντας τα νούμερα.

«Είναι τόσο περήφανος για το νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ ο Χατζηδάκης που το κατέθεσε χθες μεσάνυχτα χωρίς να ενημερώσει κανέναν»

Τι λέει το νέο έκτρωμα; Μετονομάζει τον ΟΑΕΔ σε ΔΥΠΑ, γιατί κάθε άχρηστος το πρώτο που κάνει όταν παραλαμβάνει χάλια, είναι να τους αλλάξει το όνομα. Το έκανε κι ο Τσίπρας με τους «θεσμούς». Θα προβλέπει την εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων για την παραμονή μετά το πρώτο 12μηνο στο ψηφιακό μητρώο ανέργων. 20.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα. Ταυτόχρονα, θα προβλέπεται η διαγραφή των ανέργων από τα μητρώα του οργανισμού έπειτα από 3 αρνήσεις για θέσεις εργασίας. Δηλαδή, αν πουν τρεις φορές να πάμε να δουλέψουμε με 100 ευρώ το μήνα από το πρωί ως το βράδυ, θα υπακούσουμε; Θα συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις;

Και μόνο το σκεπτικό προσβάλει τους ανέργους. Αν κάποιος δίνει πλαστά στοιχεία, 1 στους 300, υπάρχει τρόπος να ελεγχτεί και να υποστεί τις κυρώσεις που ήδη προβλέπονται από το νόμο. Το να χρησιμοποιείται μια ισχνή μειοψηφία για να χτυπηθούν όλοι οι άνεργοι είναι πρόφαση των ναζί δικτατόρων. Θέλουμε επίσης δουλειά όχι να είμαστε δούλοι. Έχει τεράστια διαφορά. Γιατί τα κτήνη της ΝΔ έχουν κάτι περίεργες ιδέες να δουλεύουμε δωρεάν για την εμπειρία. Το έκαναν στην Αρχαιότητα οι σκλάβοι, δεν πήγε καλά γι αυτούς.

Πολύ απλά θέλουν να μαγειρέψουν τα νούμερα, αφού η ΕΛΣΤΑΤ μιλά για 600.000 ανέργους ενώ ο ΟΑΕΔ για 1.100.000. Άρα θέλουν να κόψουν 500.000 ανέργους με τυχόν επιδόματα, που βέβαια ούτε τα παίρνουν όλοι, ούτε τα παίρνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ιδία στιγμή που τα κομματόσκυλα της ΝΔ τρώνε και τα πόμολα!

«Όλα τα επιδόματα/βοηθήματα του Ν. 1836/1989 βρίσκονται στον αέρα, καθώς δεν περιλαμβάνονται ρητά στο άρθρο του νομοσχεδίου περί υποχρεώσεων απέναντι στους ανέργους της (ΔΥΠΑ)». Τα παραπάνω επιδόματα καταβάλλονται το πολύ για 12 μήνες ή με εισοδηματικά κριτήρια πολύ αυστηρά, που φυσικά διασταυρώνονται. Οι άνεργοι ανήκουν κυρίως στα φτωχά νοικοκυριά. Η αυθαίρετη γενίκευση τα αισχρά ψέματα της ΝΔ έχουν σκοπό να βλάψουν περισσότερο τους ανέργους. Μας μισούν γιατί είναι ναζί! Θέλουν να κόψουν ακόμα και τα ψίχουλα και σπιλώνουν τα θύματα της πολιτικής τους.

Να αγιάσει εκείνος που έδειρε το Χατζηδάκη. Θα φάνε κι άλλες από τον κόσμο. Πάει το «γαμιέσαι», έρχεται το «θα σε γαμήσουμε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου